NEBOJŠA ZELENOVIĆ RAZOTKRIVEN! Šta se krije iza njegovih manipulacija i lažnih optužbi?

Autor:

Vesti

26.12.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija Aleksandra Jovanovića na optužbe Nebojše Zelenovića

NEBOJŠA ZELENOVIĆ RAZOTKRIVEN! Šta se krije iza njegovih manipulacija i lažnih optužbi?

Foto: Tanjug/N. ANĐIĆ

Predsednik Saveta za pravna pitanja Gradskog odbora SNS Šabac, Aleksandar Jovanović, nedavno je dao svoju reakciju na izjave Nebojše Zelenovića o falsifikovanju zapisnika.

U svom saopštenju, Jovanović ističe presudu Višeg suda u Šapcu koja je doneta povodom žalbe koju je podneo Goran Stojićević, a kojom je potvrđeno da nije bilo nepravilnosti u radu Izborne komisije. Ova presuda predstavlja važan momenat u kontroverzi koja traje između političkih stranaka u Šapcu.


**Spor oko rezultata izbora**



Nebojša Zelenović, čiji je politički opus definisan rečima "poplava ga je dovela na vlast", nije priznao rezultate prethodnih lokalnih izbora 2020. godine, što je izazvalo niz pravnih postupaka i kontroverzi. Jovanović ističe da su građani Šapca ubedljivo podržali Srpsku naprednu stranku na prethodnim izborima, iako Zelenović nije priznao poraz.

Ovo stavlja dodatni akcenat na političku dinamiku grada i odnos snaga među političkim akterima.


**Zelenovićevo ponašanje van vlasti**



U prethodne tri godine, koliko nije bio na vlasti u Šapcu, Nebojša Zelenović je pokušavao da se pozicionira na republičkom nivou, dok je istovremeno njegova politička partija odbijala da učestvuje u radu lokalnog parlamenta.

Ovo ponašanje dodatno je produbilo jaz između političkih stranaka u gradu, a Jovanović ističe da su građani na poslednjim izborima jasno dali podršku SNS-u.


Reakcija Aleksandra Jovanovića na optužbe Nebojše Zelenovića pruža uvid u političku situaciju u Šapcu, naglašavajući važne presude suda i stavove političkih lidera. Ova kontroverza, obeležena tvrdnjama o falsifikovanju zapisnika, predstavlja ključni momenat u dinamici lokalne politike, dok se političke stranke bore za podršku građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (19)

Loading
caca

26.12.2023 19:26

Nebojša Zelenović očigledno uživa u širenju laži i dezinformacija.

caca

26.12.2023 19:27

Manipulacije Nebojše Zelenovića su nedopustive i štete javnom diskursu.

caca

26.12.2023 19:27

Javnost zaslužuje istinu, a ne Zelenovićevu verziju događaja.

ceca

26.12.2023 19:28

Njegove manipulacije su očigledan pokušaj skretanja pažnje sa stvarnih problema.