KO JE ATRAKTIVNA TURKINJA SA BODIROGOM: Di džej joj slomio srce, uživa u Beogradu! AMBICIOZNA I UTICAJNA predsednica, želi Radonjića na klupi!

Autor: M. M.

Sport

26.12.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je Begum Jucel?!

KO JE ATRAKTIVNA TURKINJA SA BODIROGOM: Di džej joj slomio srce, uživa u Beogradu! AMBICIOZNA I UTICAJNA predsednica, želi Radonjića na klupi!

Foto: printskrin

Bugum Jucel, predsednica turskog košarkaškog kluba Bahčešehir, boravila je u Beogradu prethodnih dana. 

Puta utisaka rado se pohvalila na Instagramu, a prethodno je boravila u društvu predsednika Evrolige Dejana Bodiroge. Uticajna sportska radnica sa svojim novim projektom ima velike ambicije i spominjalo se da bi  Bahčešehir mogao da se fuzioniše sa Bešiktašom i da zajedno izdejstvuju specijalnu pozivnicu Evrolige dogodine.

 

 

Bahčešehir je prvi u svojoj grupi u FIBA Evropa kupu, dok je u Turskoj na sedmom mestu sa skorom 6-7. To se ne dopada atraktivnoj Turkinji. Navodno je Bugum Jucel dolazak u Beograd iskoristila za još jedan posao. Meridansport piše da bi Dejan Radonjić uskoro bi mogao da preuzme klub. Crnogorski stručnjak je navodno dogovorio sve detalje u vezi ugovora nakon sastanka sa predsednicom tima Begum Jucel u Beogradu.

 

 

Očigledno je da turski klub ima konekcije i spreman je da uloži velika finansijska sredstva i da napravi iskorak u narednoj sezoni. 

Turkinja deluje ubedljivo u svojim izlaganjima.

 Želim da stvorim timski duh koji se bori do kraja i radi zajedno u svemu. Naši ciljevi kao tima nisu se promenili. Moja namera je da ovaj kup, FIBA ​​​​Evropa kup, ponovo donesem u našu zemlju. Imam veru da ćemo to postići. Nastavićemo našim putem s većim ciljevima u narednim sezonama - rekla je Bugum.

Mediji pišu da je imala ljubavni brodolom u otažbini, pošto se razvela od supruga Doguša Kabakčora, inače poznatog di džeja! Razlog je prevara!

 

 

Posle nekoliko godina u braku i dvoje dece koju su dobili došlo je do razlaza zbog njegovog neverstva, piše turska žuta štampa. Navodno su razmenjene poruke sa 20 devojka u njegovom telefonu bile kobne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading