Jezive pretnje predsedniku Srbije od strane NATO generala! Ponoš: Nije ti mnogo ostalo, završićeš u provaliji

Autor:

Vesti

26.12.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponošov govor na televiziji "Nova"

Jezive pretnje predsedniku Srbije od strane NATO generala! Ponoš: Nije ti mnogo ostalo, završićeš u provaliji

Foto: printscreen

Na nedavnom gostovanju na televiziji "Nova", bivši NATO general Zdravko Ponoš izneo je oštre kritike na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Njegove reči izazvale su brojne reakcije i postale predmet žestoke rasprave u javnosti.

Ponoš je prvo izrazio svoje mišljenje o psihičkom stanju predsednika Vučića, ističući da on, prema njegovom mišljenju, ima "neki problem u odrastanju". Ove reči su izazvale buru reakcija, a sam Ponoš je otišao korak dalje iznoseći svoje zabrinutosti u vezi sa Vučićevim navodnim "putem bez povratka" i njegovim "korakom od ambisa".

On je najpre rekao kako predsednik Srbije ima psihičke probleme.

Vučić ima neki problem, ima neki problem u odrastanju i ja bih mu rekao: dečko, potraži pomoć! Njemu nije još mnogo ostalo, on je sinoć pokazao u kakvom je psihičkom stanju - rekao je Ponoš.

- On je na putu bez povratka, on je na korak od ambisa, to se nikad ne završi dobro! - rekao je Ponoš, a onda uputio jezive pretnje na račun predsednika Vučića:

- Narod na kraju ostane dobrim delom na ivici ambisa, poneko padne, ali vladar svakako završi u provaliji!


Reakcije javnosti



Nakon Ponošovog gostovanja, javnost je burno reagovala na njegove izjave. Mnogi su osudili Ponoša zbog iznošenja takvih tvrdnji o predsedniku, dok su se drugi složili sa njegovim stavovima. Ova kontroverzna izjava podstakla je različite diskusije o ulozi i ponašanju političara u javnom životu.


Reakcija predstavnika vlasti



Nakon što su Ponoševe izjave postale predmet velike pažnje, predstavnici vlasti su reagovali ističući da su takve pretnje nedopustive i da će biti preduzete odgovarajuće mere. Očekuje se da će ova situacija biti tema razgovora i analiza u narednom periodu.


Ponošove izjave su izazvale veliku pažnju javnosti i podstakle žustre reakcije. Njegove reči su otvorile mnoga pitanja o granicama slobode izražavanja i odnosa među političkim akterima. Ova situacija će svakako ostati u fokusu interesovanja javnosti u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (29)

Loading
Davor

26.12.2023 18:58

Ovo su jezive pretnje.

Nenad

26.12.2023 18:58

Ma ponoš će odgovarati za sve.

Mitarpavlovic

26.12.2023 19:00

Za svaku osudu su pretnje prema Vučiću.

Darko

26.12.2023 19:02

Ponoš je pokazao sada svoje pravo lice,lice zla, koje samo zna da preti i neosnovano napada Vučića.