POMAMA OKO ĐOKOVIĆEVOG DOLASKA U RIJAD! Novinare zanimao KRAJ KARIJERE!

Autor:

Sport

26.12.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovićev dolazak izazvao je pravu ludnicu u Saudijskoj Arabiji.

POMAMA OKO ĐOKOVIĆEVOG DOLASKA U RIJAD! Novinare zanimao KRAJ KARIJERE!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Saudijsku Arabiju gde ga očekuje meč sa Karlosom Alkarazom 27. decembra. U Rijadu su prilično uzbuđeni zbog Novakovog dolaska, tako da je prvi teniser sveta imao mnogo toga da odgovori novinarima. 

Medije je zanimalo sve vezano za najboljeg tenisera sveta, a posebno su insistirali na tome kada srpski tensier planira da se penzioniše, s obzirom na to da će naredne godine napuniti 37. godina.

- Osećam se sjajno u svom telu trenutno i igrao sam kvalitetan tenis. 2023. je jedna od najboljih sezona koje sam imao do sada. Zašto stati dok i dalje igraš sjajno. Idemo godinu po godinu, pa ćemo videti koliko ćemo daleko stići - istakao je Đoković.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Inače, Đoković i Alkaraz su se do sada sastali pet puta, a Srbin vodi 3-2 u međusobnom skoru. Španac je slavio u njihovom prvom susretu, prošle godine u polufinalu Madrida, ali je u 2023. Nole bio uspešniji. Prvi reket sveta je pobedio mladog Španca u polufinalima Rolan Garosa i Završnog mastersa, kao i u finalu Sinsinatija, dok je Alkaraz slavio samo u borbi za trofej na Vimbldonu.

Novak iza sebe ima izvanrednu sezonu koju je okončao osvajanjem Završnog turnira u Torinu. Posle meča u Saudijskoj Arabiji, Novaka očekuje učešće na Junajted kupu sa reprezentacijom Srbije. 

Najbolji teniser sveta imaće priliku da dan uoči Nove godine provede na terenu kome je posvetio čitav život. Naime, reprezentacija Srbije započeće svoj nastup na Junajted kupu protiv Kine, a prvi meč E grupe će se odigrati između svetskog broja jedan i Žižen Ženga od 10.00 ujutru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading