ZA HRVATA NEMA NIKAKVE DILEME: Novak je najbolji SVIH VREMENA!

Autor:

Sport

25.12.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon još jedne uspešne sezone u nizu stižu priznanja sa svih strana.

ZA HRVATA NEMA NIKAKVE DILEME: Novak je najbolji SVIH VREMENA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu. Osvajanjem turnira u Torinu, okončao je godinu na prvoj poziciji i sada mirno sedi na mestu koje mu pripada. Ovo je Novakova 405. nedelja na krovu teniskog sveta, a s obzirom da veliki uspesi ne ostaju neprimećeni, sa najrazličitijih strana dolaze pohvale na račun srpskog tenisera. 

Jedna od njih pojavila se i danas. Naime, hrvatski teniser Marin Čilić rekao je kako za njega ne postoji bolji teniser u istoriji sporta od Novaka Đokovića na svom vrhuncu. 

- Za mene, Novak na svom vrhuncu je najbolji igrač svih vremena, sa neverovatnom igrom, u kojoj ne postoje nikakve rupe - stajalo je u objavi na društvenoj mreži "X".

 

 

Novak Đoković i Marin Čilić su do sada odigrali međusobno 21 duel od 2008. godine. Svetski broj jedan je pobedio čak 19. puta, dok je jedan od najbolje kotiranih hrvatskih tenisera u istoriji izborio samo dva trijumfa.

Marin Čilić nije imao dobru sezonu usled velike povrede kolena koju je zadobio pred Australijan Open. Ovaj peh mu je onemogućio nastupanje na velikom Grend slem turniru na kome se Marin kotirao kao jedno od mogućih iznenađenja. 

U svojoj karijeri, hrvatski teniser je osvojio čak 20 titula uključujući jedan Grend slem. Najveći uspeh mu je upravo bila titula na US openu 2014. godine. Uspeo je da prođe u finala Vimbldona i Australijan opena, ali na njegovu žalost, u oba finala je ostao poražen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading