PAULA HUBLIN NAŠLA ĐUKIĆU ZAMENU! Nakon RASKIDA uhvaćena sa DEVOJKOM u strasnom poljupcu!

Autor:

Zabava

25.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin uhvaćena u akciji sa misterioznom devojkom!

PAULA HUBLIN NAŠLA ĐUKIĆU ZAMENU! Nakon RASKIDA uhvaćena sa DEVOJKOM u strasnom poljupcu!

Foto: Instagram.com

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a tada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu, što su oboje potvrdili. Sada, nekoliko dana kasnije, Paula je objavila snimak, na kom je pokazala kako je okitila jelku za praznike, a njoj je pomogla i prijateljica. 

 

I to ništa ne bi bilo čudno, da se njih dve nisu poljubile u usta u jednom trenutku, što je zabeleženo na kameri. Odmah su krenuli komentari da je Paula zamenila Filipa devojkom. Međutim, istina je samo da je u pitanju prijateljstvo i da su se Paula i njena drugarica našalile i snimile takav video. 

Podsetimo, Paula je kratko za medije potvrdila ovu informaciju, a sada je putem Instagram profila odgovorila na popularna "leksikon" pitanja, a jedan odgovor posebno je privukao pažnju. No, nešto kasnije je i voditelj Filip na Instagram storiju objavio status u kom je potvrdio da sa Paulom više nije u vezi.

 

- Paula i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite reči podrške, savete i ostala s***a. Hvala - napisao je Filip na Instagramu.

Nedavno se z u jednoj emisiji Paula pojavila i progovorila o vezi sa Đukićem, te je istakla da ga ona i dalje voli i da je na njega gledala kao na muškarca za ceo život i da još uvek ne može da se pomiri sa istinom da više nisu zajedno. 

Ali, kako vidimo po snimku, Paula se super oporavlja nakon raskida sa Đukićem. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading