DOKLE GOD NOVAK BUDE IGRAO I RAFA ĆE! RUS NEMA SUMNJE: ONI svaki put RAZUVERE!

Autor:

Sport

22.12.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantna izjava ruskog tenisera.

DOKLE GOD NOVAK BUDE IGRAO I RAFA ĆE! RUS NEMA SUMNJE: ONI svaki put RAZUVERE!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Peti reket sveta Andrej Rubljov dao je intervju za arapske medije u kojem je, između ostalog, pričao o budućnosti tenisa, ali i izvesnom povratku Rafaela Nadala početkom naredne godine. Španac je propustio maltene čitavu 2023. godinu zbog različitih povreda, ali je najavio povrtak na teren već na Australijan openu

Iako su ga gotovo svi otpisali i smatraju da nema šanse da igra na nivou kao što je to bio slučaj ranije, tako ne misli Andrej Rubljov. Rus ističe da će Rafa sve učiniti da osvaja turnire i dalje i da mu je jedna od motivacija i ta što Novak Đoković igra u vrhunskoj formi. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Nadal i Novak su igrači koji su ostavili trag u istoriji tenisa i žele da ispisuju nove stranice. Dok Novak god Novak bude igrao, mislim da će i Rafa. Pokušaće da osvoji još grend slemova. Isto važi i za Novaka. Ako Rafa nastavi da igra i pobeđuje kada se vrati na teren, Novak će sigurno pokušati da ostane u vrhu - ističe Rubljov.

Još uvek nije jasno definisano kako će izgledati Nadalov povratak na teren. On sam je nedavno izjavio da će odigrati još narednu sezonu i da će otići u penziju. Ipak, Rubljov ne sumnja da će Španac ponovo zablistati, što je bio slučaj i u prošlosti nakon dugih pauza.

Svaki put kada bi Federer, Nadal ili Đoković bili povređeni i kada su gubili mečeve, bili su komentari da njihovo vreme prolazi. Njih trojica su, sa druge strane, svaki put razuverili kritičare - dodaje Rubljov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading