ĐOKOVIĆ ĆE POKORITI SVE I NAREDNE GODINE! Britanac JOŠ JEDNOM prokomentarisao Novakovu DOMINACIJU!

Autor:

Sport

25.12.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne bih se uopšte iznenadio"

ĐOKOVIĆ ĆE POKORITI SVE I NAREDNE GODINE! Britanac JOŠ JEDNOM prokomentarisao Novakovu DOMINACIJU!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman izjavio je danas da se ne bi iznenadio ako bi Novak Đoković nastavio da dominira i tokom 2024. godine, te dodao da veruje da će Srbin naredne sezone da osvoji još najmanje dva Grend slem turnira, prenosi Jurosport.

Đoković je u karijeri osvojio 24 grend slem trofeja. Henman je istakao da veruje da će srpski teniser u 2024. godini da nastavi dominaciju u muškom tenisu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tim Henman

- Ne bih se iznenadio kada bi Srbin naredne sezone svom rekordu doda još dva grend slem trofeja. Đoković je prvi favorit za osvajanje trofeja na grend slemovima. Kao drugog favorita bih zajedno stavio Karlosa Alkaraza i Janika Sinera. Znam da je Alkaraz osvojio par slemova, ali Siner je igrao na drugom nivou poslednjih nekoliko meseci. Sledeće godine biće odigrana četiri grend slema. Ne bi me iznenadilo da Đoković osvoji dva, a da na nekima slave i Alkaraz i Siner. To će vreme da pokaže - istakao je Henman.

Đoković će 27. decembra u Rijadu odigrati egzibicioni meč protiv Španca Karlosa Alkaraza. Najbolji teniser sveta će potom od 29. decembra do sedmog januara predvoditi Srbiju na Junajted kupu u Australiji, gde će ujedno početi i pripreme za narednu sezonu.

Prvi Grend slem će biti održan u istoj državi - Australiji od 14. do 28. januara u Melburnu, a Novak će pokušati da odbrani trofej koji je prošle godine osvojio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading