VODITELJKA OKUPILA SAM VRH ESTRADE: Ceca, Prija, Đani i Pejović zapevali zbog NJE!

Autor:

Zabava

26.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka i njen suprug organizovali su ekskluzivnu proslavu u poznatom prestoničkom restoranu!

VODITELJKA OKUPILA SAM VRH ESTRADE: Ceca, Prija, Đani i Pejović zapevali zbog NJE!

Foto: ATA Images, Instagram

Sinoć je poznati beogradski restoran bio poprište ekskluzivne privatne proslave koju su organizovali voditeljka Aleksandra Gudelj i njen suprug Veljko. Na proslavi su se okupila brojna poznata lica, među kojima su se istakle Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Aco Pejović i Radiša Trajković Đani, koji su svojim nastupima podigli atmosferu do usijanja.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Gudelj i Veljko

Ceo restoran je bio ukrašen u prazničnom novogodišnjem ruhu, a prisutni su bili oduševljeni dekoracijom i luksuzom koji je retko viđen na našim prostorima. Ova privatna proslava definitivno je ostavila utisak na sve prisutne, a nije izostala ni dobra hrana i piće koje su gosti imali prilike da uživaju.

Voditeljka Aleksandra Gudelj je više puta isticala svoju ljubav prema kulinarstvu, kao i želju da ima veliku porodicu. Ona je otkrila da je oduvek maštala o tome da će s ljubavlju pripremati hranu za svoju porodicu, inspirisana majkom i bakom koje su joj bile uzori u kuhinji. Takođe, istakla je da su njen suprug i sinovi pravi gurmani, te da je srećna što može da ih obraduje ukusnim obrocima.

Aleksandra Gudelj i njen suprug Veljko su godinama u srećnom braku, a ponosni su roditelji troje dece - Milijane, Damjana i Emilije. Ova porodica je primer skladnog i harmoničnog doma, a voditeljka je istakla da je uživanje u kulinarstvu deo njihove svakodnevice. Činjenica da stariji sin odmah posle škole pita šta se sprema za ručak, kao i da čak i suprug zove s poslovnog puta da sazna šta je spremila, svedoči o tome koliko je hrana važan deo njihovog porodičnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading