SAMO NEKOLIKO SATI PRED MEČ PROTIV KIPRA! Evo šta su RADILI reprezentativci Srbije!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

25.03.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" od 18 časova igraju drugi kontrolni meč pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

SAMO NEKOLIKO SATI PRED MEČ PROTIV KIPRA! Evo šta su RADILI reprezentativci Srbije!

Foto: Instagram/FSS

fudbalska reprezentacija Srbije

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija će se danas sastati sa Kiprom u Larnaki.

Prema rečima legendarnog asa na klupi "orlova", rezultat nije primaran, već mu je ideja da pruži šansu igračima koji su manje igrali za državni tim.

Ako je promenio formaciju u prethodnom meču i porazu od Rusije u Moskvi (4:0), selektor Stojković je odlučio da svoje rituale ne menja. To svedoči činjenica da otkako je preuzeo vođenje A tima naše zemlje, srpski reprezentativci kad god igraju na gostovanjima, izjutra na dan meča, izlaze u šetnju i razgovaraju.

Foto: Instagram/FSS

 

Piksi tu praksu neguje, kako bi psihološki pripremio sastav i omogućio im da se rasterete raznih problema, razbistre misli i ne opterećuju se onim što dolazi. Tradicija je nastavljena i danas na Kipru.

Foto: Instagram/FSS

 

Za razliku od srpske prestonice, u kojoj tokom celog dana prevladavaju padavine i tmurno vreme, u Larnaki je veoma sunčano, što se vidi na fotografijama koje je na društvenim mrežama objavio Fudbalski savez Srbije.

Republika

Foto: Instagram/FSS

 

"Orlovi" će posle meča na "rajskom ostrvu" imati još dve provere. Najpre 4. juna u Beču protiv Austrije, a potom četiri dana kasnije sa Švedskom, gde će se Zlatan Ibrahimović oprostiti od aktivnog igranja fudbala.

Foto: Instagram/FSS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading