PIKSI MENJA IZ KORENA! Srbija u ZNATNO IZMENJENOM sastavu izazi na megdan Kipranima!

Autor:

Sport

24.03.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi od prvog minuta šansu pruži proverenim snagama.

PIKSI MENJA IZ KORENA! Srbija u ZNATNO IZMENJENOM sastavu izazi na megdan Kipranima!

Foto: Starsport

Selektor Dragan Stojković Piksi uvešće određene promene u sastavu "orlova" za naredni prijateljski meč protiv Kipra.

Posle nedavnog poraza od Rusije, legendarni as na klupi Srbije, planira da vrati formaciju sa trojicom igrača u zadnjoj liniji, koja mu je donekle donela uspehe u prošlosti.

Osim promena u sistemu igre, Stojković želi da pruži priliku nekim novim igračima, a prema najavama, utakmicu bi trebalo da počne Srđan Mijailović iz Crvene zvezde. Ovo bi mogla da bude odlična prilika za igrače koji su bili u drugom planu ili nisu imali veliku minutažu u reprezentaciji.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Predrag Rajković

Nikola Milenković napustio je kamp FSS u Staroj Pazovi i pripreme nacionalnog tima, jer je morao da otputuje u Firencu zbog smrti direktora "viole" Džona Baronea, te zbog toga nije putovao u Moskvu, ali se sada vraća u tim za meč protiv Kipra. Njegov povratak mogao bi da ojača zadnju liniju "orlova" i pruži stabilnost timu.

Piksi planira da pruži priliku golmanu Predragu Rajkoviću, koji nije dugo branio, ali je poznat po svojim kvalitetima. Protiv Rusa branio je Vanja Milinković-Savić, međutim, selektor želi da isproba sve golmane s kojima trenutno raspolaže.

Očekuje se da će Piksi u startnoj postavi uvrstiti Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković-Savića, koji su meč sa Rusima počeli sa klupe, kao i da će ponovo krenuti Saša Lukić, koji je odigrao ceo meč u Moskvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading