"SRBIJA ĆE UMETI DA ZAŠTITI SVOJ NAROD I SVOJU TERITORIJU" Bratislav Gašić obišao danas pripadnike policije angažovane u Kopnenoj zoni bezbednosti (FOTO)

Autor:

Vesti

24.03.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je da je Srbija danas stabilna i bezbedna i da će nastaviti da čuva svoju nezavisnost i slobodu.

"SRBIJA ĆE UMETI DA ZAŠTITI SVOJ NAROD I SVOJU TERITORIJU" Bratislav Gašić obišao danas pripadnike policije angažovane u Kopnenoj zoni bezbednosti (FOTO)

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas pripadnike policije angažovane u Kopnenoj zoni bezbednosti i istakao da je Srbija danas stabilna i bezbedna i da će nastaviti da čuva svoju nezavisnost i slobodu.

Ukazao je da danas, kada obeležavamo 25 godina od početka NATO bombardovanja, s posebnim poštovanjem odajemo počast žrtvama tog zločinačkog pira i poručujemo da njihova žrtva za slobodu nije bila uzaludna.

- Srbija će umeti da zaštiti svoj narod i svoju teritoriju - naglasio je ministar Gašić, koji je tokom obilaska Kopnene zone bezbednosti razgovarao i sa meštanima sela Gornja Trebinja.

Da podsetimo, sinoć je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić posetio pripadnike policije koji su angažovani na obezbeđenju prijateljske utakmice između beogradske "Crvene Zvezde" i ruskog "Zenita". Ova utakmica privukla je veliku pažnju javnosti, posebno imajući u vidu nedavni teroristički napad u Moskvi.

Pripadnici više različitih organizacionih jedinica policije preduzimaju snažne mere obezbeđenja kako bi osigurali mirno odvijanje utakmice. Ovo je posebno važno imajući u vidu trenutnu situaciju u kojoj se nalazi region, a naročito nakon jučerašnjeg terorističkog napada u Moskvi.

Nakon terorističkog napada u Moskvi, povećana pažnja se posvećuje svim javnim događajima koji okupljaju veći broj ljudi, kao što je slučaj sa fudbalskim utakmicama. Ministar Gašić je u sklopu svoje posete pripadnicima policije istakao važnost njihovog angažovanja i izrazio zahvalnost za njihov trud u osiguravanju sigurnosti građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading