PLAKALI KAO KIŠA: Dirljiv bolnički susret princeze Kejt i kralja Čarlsa: Obukao bademantil i došepao do SNAJE, a onda...

Autor:

Svet

24.03.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kralj je oduvek imao blizak, topao i jedinstven odnos sa princezom. On gaji veliku ljubav i poštovanje prema njemu i njegovom položaju", rekao je izvor blizak porodici.

PLAKALI KAO KIŠA: Dirljiv bolnički susret princeze Kejt i kralja Čarlsa: Obukao bademantil i došepao do SNAJE, a onda...

Foto: Tanjug/AP

Kralj Čarls, operisan zbog uvećane prostate, odlučio je da pređe hodnike bolnice kako bi posetio svoju snaju, princezu Kejt Midlton, koja se oporavljala od zahtevne operacije abdomena. Ovaj gest izazvao je emotivne reakcije javnosti i pokazao bliskost između kralja i princeze.

"Dok su bili zajedno u bolnici, često je dolazio iz svoje sobe do njene kako bi proveli zajedno neko vreme. On ju je sve vreme ohrabrivao i podržavao. Kralj je oduvek imao blizak, topao i jedinstven odnos sa princezom. On gaji veliku ljubav i poštovanje prema njemu i njegovom položaju", rekao je za "Times" izvor blizak porodici.


Bliskost u teškim trenucima

Insajderi su otkrili da su tokom boravka u bolnici, Čarls i Kejt provodili vreme zajedno, a kralj je često posećivao princovu suprugu u njenoj sobi, pružajući joj podršku i ohrabrenje. Ovaj događaj je samo ojačao već blisku vezu između njih.

Emotivan ručak u zamku Vindzor

Pre nego što je princeza obelodanila svoju dijagnozu, kralj Čarls i Kejt su ručali zajedno u zamku Vindzor, bez prisustva ostalih članova porodice. Izvor blizak porodici istakao je da su oboje imali mnogo toga da podele i da je kralj bio veoma emotivan nakon ovog susreta, pokazujući koliko mu je stalo do Kejt.

Kraljevski gesti poput ovog, pokazuju da su porodične veze u britanskoj kraljevskoj porodici veoma jake i da se podrška pruža u najtežim trenucima.

"Imali su o mnogo toga da porazgovaraju i da kažu jedno drugome jer je samo nekoliko nedelja ranije kralj počeo sa lečenjem i bavio se objavljivanjem svoje dijagnoze", istakao je izvor.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading