PO KRATKOM POSTUPKU! Žestoka KAZNA za huligana koji je PREKINUO meč Rusije i Srbije!

Autor:

Sport

23.03.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud nije imao milosti prema njemu.

PO KRATKOM POSTUPKU! Žestoka KAZNA za huligana koji je PREKINUO meč Rusije i Srbije!

Foto: www.profimedia.rs

Prijateljska utakmica između fudbalskih reprezentacija Rusije i Srbije u Moskvi imala je neočekivani prekidom u završnici drugog poluvremena.

"Zbornaja komanda" je deklasirala Srbiju rezultatom 4:0, usled velikog kiksa "orlova" u uvodnom delu meča, kada je Milan Gajić već u 20. minutu skrivio jedanaesterac i dobio direktan crveni karton od turskog sudije Arde Kardešlera.

Već smo pisali kako je FIFA specijalac jedva dočekao da isključi nekog na VTB areni, ali je incident sa upadanjem navijača na teren privukao pažnju celog sveta.

Foto: printscreen/RIA

 


Mladić je utrčao na igralište, izbegavajući sigurnosne službe i snimajući celu situaciju kamerom, pre nego što je konačno izveden sa terena.

Nakon samo dva minuta prekida, utakmica je nastavljena, ali je mladić suočen sa ozbiljnim posledicama svog postupka. Na hitnom suđenju priznao je svoj greh, objasnivši da je to uradio iz šale, ali mu se izvinjenje nije isplatilo, pošto je osuđen na 14 dana zatvora.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj ima još tri zakazane provere. Sledeći protivnik "orlova" biće Kipar, potom Austrija u Beču (4. juna) i na kraju Švedska četiri dana kasnije. Ovaj meč biće posebno zanimljiv, jer će se na njemu Zlatan Ibrahimović i zvanično oprostiti od aktivnog igranja.

Srbija se na Evropskom prvenstvu nalazi u grupi zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading