DO JUČE JE OSVAJALA GREND SLEMOVE, A SAD SE SLIKA BEZ BRUSA! Teniserka iznenadila objavom!

Autor:

Sport

23.03.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema više mesta za tenis u životu.

DO JUČE JE OSVAJALA GREND SLEMOVE, A SAD SE SLIKA BEZ BRUSA! Teniserka iznenadila objavom!

Foto: Tanjug/AP

Garbinje Muguruza Blanko: Pauza od tenisa i novi životni stil

Garbinje Muguruza Blanko, nekadašnja prva teniserka sveta i dvostruka grend slem šampionka, odlučila je početkom 2023. godine da napravi pauzu od profesionalne teniske karijere. Razlog za ovu odluku leži u problemima sa povredama i lošim rezultatima koji su je mučili. Poslednji meč odigrala je 30. januara prošle godine, kada je bolja od nje u Lionu bila Linda Noskova sa 2:0, što je bio šesti uzastopni poraz za Špankinju.

Novi životni stil van teniskog terena

Van teniskog terena, Muguruza je usvojila opušteniji pristup životu, bez sportskog pritiska. Ona je nedavno podelila sliku sa odmora na Mauricijusu, ističući da uživa u luksuznom hotelu i pomalo provokativnim slikama sa plaže. Izjavila je da planira da se odmara, spava, provodi vreme sa voljenim osobama i uživa u životu, a tenis nema mesta u njenoj svakodnevnoj rutini.

Novi interesovanja i aktivnosti


Muguruza je posvetila svoje vreme različitim aktivnostima van tenisa, uključujući teretanu, zumbu, učenje plesova, pilates, jogu, šetnje i čak boksovanje. Takođe, uživa u odmorima na egzotičnim destinacijama. Ovaj novi životni stil predstavlja značajnu promenu u njenom životu, pružajući joj priliku da se fokusira na sebe i svoje blagostanje.

Osvojeni turniri i zarada od tenisa

Muguruza je osvojila po jednu titulu na Rolan Garosu (2016) i Vimbldonu (2017), što je postigla pre svoje tridesete godine. Takođe, bila je prva na svetu u septembru 2017. godine i osvojila je ukupno 10 titula tokom svoje karijere. Prema zvaničnim podacima, zaradila je impresivnih 24.813.379 dolara od teniskih turnira, bez prihoda od sponzorstava i reklama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading