ŠOK ZA ŠOKOM! Ovome se ni on NIJE NADAO!

Autor:

Sport

23.03.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija na drugom mastersu u novoj teniskoj sezoni.

ŠOK ZA ŠOKOM! Ovome se ni on NIJE NADAO!

Foto: Starsport

Đoković i Rubljov

Češki teniser Tomas Mahač priredio je prvorazrednu senzaciju, pošto je u drugom kolu ATP turnira na Mastersu u Majamiju eliminisao šestog igrača sveta Andreja Rubljova iz Rusije rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 6:4).

Vodila se žestoka borba tokom celog meča, dok je u prvom setu trenutno 60. igrač ATP liste uspeo da iznenadi favorizovanog Rusa i u petom gemu meča napravi jedini brejk u uvodnom periodu.

Što se tiče drugog seta, maltene je bila preslikana situacija. Tomas Mahač je uspeo da slavi istim rezultatom, jedina razlika je u tome što je dugokosi Čeh brejk napravio već u trećem gemu i tako šokirao rivala.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tomas Mahač

Senzacionalnom pobedom 60. teniser sveta u narednoj rundi igraće protiv pobednika meča između grend slem šampiona Endija Mareja iz Velike Britanije i Tomas Martina Ečeverija iz Argentine.

Podsetimo, posle rane eliminacije na Mastersu u Indijan Velsu od kvalifikanta Luke Nardija iz Italije, u trećem kolu, najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da preskoči turnir na Floridi i maksimalno se posveti pripremama za sezonu na šljaci.

Noletov prvi turnir biće Masters u Monte Karlu, koji je osvajao dva puta, 2013. i 2015. godine. Takmičenje u Kneževini igraće se od 6. do 14. aprila.

Inače, titulu u Majamiju brani Danil Medvedev iz Rusije, finalista nedavno održanog Mastersa u "kalifornijskoj pustinji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading