RUS GRABI KA ODBRANI TITULE! Medvedev lako POČISTIO Novakovog DŽELATA!

Autor:

Sport

29.02.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale turnira u Dubaiju pošto je pobedio Španca Alehandra Davidoviča-Fokinu rezultatom 2:0 (po setovima 6:2, 6:3).

RUS GRABI KA ODBRANI TITULE! Medvedev lako POČISTIO Novakovog DŽELATA!

Foto: Tanjug/AP

Ovom pobedom, četvrti teniser sveta pokazao je svoju izuzetnu formu i odlučnost da osvoji titulu na turniru u Emiratima.

Branilac titule je dominirao tokom meča, pobedivši posle sat i 19 minuta igre. Tokom duela četiri puta je uspeo da oduzme servis protivniku, dok je sam samo jednom Španac uspeo da iznenadi favorizovanog Rusa.

Ova ubedljiva pobeda pokazuje koliko je Medvedev bio fokusiran i spremam da se suprotstavi svom protivniku.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Alehandro Davidovič-Fokina

U polufinalu, Danil će se susresti sa boljim iz duela između Poljaka Huberta Hurkača i Francuza Uga Umbera. Ovo će biti prilika da ruski teniser pokaže svoje veštine i bori se za mesto u finalu, gde će imati priliku da osvoji titulu.

Andrej Rubljov i Aleksandar Bublik čine drugi polufinalni par. Očekuje se da će njihov meč biti izuzetno zanimljiv, a publika će imati priliku da uživa u teniskom majstorstvu Rusa i Kazahstanca.

Podsetimo, Medvedev je sezonu otvorio sjajno, stigao do finala Australijan opena, gde ga je ipak zaustavio Janik Siner iz Italije, koji je prethodno eliminisao prvog reketa sveta Novaka Đokovića.

Mladom Italijanu je to bio prvi Grend slem trofej u karijeri, ali nije uspeo da pretekne Srbina i Španca Karlosa Alkaraza, koji su ostali na prva dva mesta ATP liste.

Nagradni fond u Dubaiju iznosi 1.897.805 dolara, a u konkurenciji dama titulu brani Barbora Krejčikova iz Češke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading