ITALIJAN BIO NADOMAK IZNENAĐENJA! Medvedev PREOKRETOM preživeo Musetija! Sada ga čeka Novakov DŽELAT!

Autor:

Sport

28.02.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Dubaiju pošto je posle preokreta pobedio Lorenca Sonega iz Italije rezultatom 2:1 (po setovima 3:6, 6:3, 6:3).

ITALIJAN BIO NADOMAK IZNENAĐENJA! Medvedev PREOKRETOM preživeo Musetija! Sada ga čeka Novakov DŽELAT!

Foto: Tanjug

Iako je morao dosta da se potrudi za pobedu, prvi nosilac je uspeo da opravda ulogu favorita protiv Lorenca Musetija.

Uvodni set je bio veoma uzbudljiv, sa tri brejka, od kojih je jedan više napravio Italijan, što je dovelo do iznenađujućeg rezultata.

U drugom delu meča, 48. igrač planete uspeo je da se drži do osmog gema, kada je četvrti igrač na planeti napravio brejk i izjednačio rezultat.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Lorenco Museti

Odlučujući, treći, set protekao je u dominaciji Danila Medvedeva, koji je rivalu dva puta oduzeo servis, što je bilo dovoljno za pobedu posle dva sata igre.

Trenutno četvrti teniser ATP liste će se u četvrtfinalu sastati sa Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom, osmim nosiocem u Dubaiju, koji je svojevremeno uzeo meru i najboljem u istoriji Novaku Đokoviću.

Ruski as je sezonu, podsetimo, otvorio finalom koje je igrao na Australijan openu, ali je posle preokreta izgubio i treći put u Melburnu, u karijeri, pošto ga je savladao Italijan Janik Siner s 3:2, kome je to bio prvi Grend slem pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading