KONAČNO OSMEH NA LICU ARINE! Sabalenka izašla na teren posle SMRTI voljene OSOBE! Zagrljaj sa NJOM je sve GOVORIO!

Autor:

Sport

23.03.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno druga teniserka sveta prvi put zaigrala od smrti svog izabranika.

KONAČNO OSMEH NA LICU ARINE! Sabalenka izašla na teren posle SMRTI voljene OSOBE! Zagrljaj sa NJOM je sve GOVORIO!

Foto: Tanjug/AP

Sportski svet je i dalje u neverici posle informacija o samoubistvu Konstantina Kolcova, bivšeg hokejaša i doskorašnjeg momka druge teniserke sveta Arine Sabalenke. Uprkos tragediji koja ju je zadesila, Beloruskinja je odlučila da ostane u glavnom žrebu turnira u Majamiju.

Na svom startu takmičenja, u drugom kolu, simbolično je odmah naletela na svoju najbolju prijateljicu Paula Badosu iz Španije i uspela je da je savlada rezultatom 2:0 (po setovima 6:4, 6:3).

Arina je u jednom trenutku čak uspela i da izmami osmeh na svom licu, ali je meč definitivno obeležio zagrljaj na mreži.

Nakon duela dve teniserke su prišla jedna drugoj i zagrlile su se srdačno uz evidentno reči koje su Sabalenki značile mnogo.

Foto: Tanjug/AP

 

Što se tiče samog meča, Sabalenka je rutinski došla do trijumfa. U prvom setu bio joj je dovoljan jedan brejk, napravljen u sedmom gemu, slična situacija desila se i u drgom  periodu.

Nastavila je dominaciju Beloruskinja i bez mnogo grešaka je bezbedno stigla do trećeg kola mastersa u Majamiju.

Naredna protivnica biće joj Anhelina Kalinjina iz Ukrajine, koja je rezultatom 2:1 (po setovima 5:7, 7:5, 6:4) napravila malo iznenađenje i eliminisala Dankinju Karolinu Voznijacki, nekada prvu teniserku WTA liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading