OVAJ DETALJ JE MNOGIMA PROMAKAO! Evo kako je navijač ULETEO na stadion Dinama i PREKINUO meč Rusije i Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit scena viđena je na VTB areni, tokom duela "baćuški" i "orlova.

OVAJ DETALJ JE MNOGIMA PROMAKAO! Evo kako je navijač ULETEO na stadion Dinama i PREKINUO meč Rusije i Srbije! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

navijač

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Rusije u Moskvi ubedljivim rezultatom 4:0, u prijateljskoj utakmici, u okviru priprema za Evropsko prvenstvo koje se ovog leta održava u Nemačkoj.

Put do trijumfa "zbornaji" olakšalo je isključenje Milana Gajića u 20. minutu, posle čijeg su starta domaći poveli, da bi do kraja postigli još tri pogotka i na kraju upisali ubedljiv trijumf u prvoj proveri protiv neke evropske selekcije koja je pod okriljem UEFA, od uvođenja sankcija zbog rata sa Ukrajinom. 

Utakmica na stadionu Dinama između pomenutih ekipa u jednom momentu je bio prekinut, a nikome nije bilo jasno zbog čega se to dogodilo.

Kasnije je, međutim, otkriveno da je jedan navijač preskočio ogradu, ušao na teren i napravio ogroman problem redarima kojima nije bilo lako da ga uhvate.

Uz dosta muke, organi bezbednosti su uspeli da stignu navijača i izbace ga sa terena, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Budući da se UEFA protivi objavljivanju ovakvih incidenata, ljudi u Srbiji preko malih TV ekrana nisu mogli da vide pomenuti skandal, jer je odmah slika prekinuta.

Narednu proveru, fudbalska reprezentacija Srbije ima u nedelju, 24. marta, u Larnaki protiv selekcije Kipra.

Do starta Evropskog prvenstva, Piksijevi "orlovi" zakazali su još dva kontrolna meča, najpre sa Austrijom 4. juna u Beču, a zatim Švedskom četiri dana kasnije u Stokholmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

22.03.2024 23:21

Nemoj Pikseta vise da testiras,pojede nas ziv blam