OGLASILA SE DVOJNICA KEJT MIDLTON: "Sve je otišlo predaleko, prestanite!"

Autor:

Svet

22.03.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su bili uvereni da je upravo Heidi zabeležena na pijaci i u lokalnoj trgovini u Windsoru.

OGLASILA SE DVOJNICA KEJT MIDLTON: "Sve je otišlo predaleko, prestanite!"

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Heidi Agan, poznata kao najrealističnija dvojnica Kate Middleton, našla se u centru pažnje nakon što su mediji počeli nagađati da se upravo ona nalazi na nedavno objavljenom snimku na kojem su viđeni Kate i princ William. Mnogi su bili uvereni da je upravo Heidi zabeležena na pijaci i u lokalnoj trgovini u Windsoru, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Nagađalo se jesu li na tom snimku Kate i William. Dobila sam mnogo poruka na društvenim mrežama. Ljudi su mislili da sam to ja, ali nisam. Bila sam tada na poslu pa mogu reći da to nisam ja. Uverena sam sto posto da su na tom snimku Kate Middleton i princ William. Dakle, ona je živa, možemo biti sigurni u to. Sada je sve otišlo predaleko. Počelo je kao šala o tome gde je Kate, ali sada se stvarno pretvorilo u dramu. Ovo treba prestati jer je otišlo predaleko – izjavila je Heidi za britanske medije. 

 

 

Nagađanja o zdravstvenom stanju Kate Middleton samo su dodatno podgrejala već postojeće spekulacije. Nakon što je vojvotkinja nedavno prošla operaciju abdomena, javnost je bila znatiželjna da sazna više o njenom zdravstvenom stanju. Šuška se da se Kate povukla iz javnosti zbog navodne afere njenog supruga, princa Williama, s Rose Hanbury, bliskom prijateljicom kraljevskog para. Iako su ove glasine demantovane, one su ostavile traga u javnosti.

Jedna od kontroverzi koja je dodatno podgrejala interesovanje javnosti jeste fotografija koju je Kate Middleton objavila na majčin dan, a koja je kasnije povučena sa svih svetskih novinskih agencija zbog sumnji da je korišćen photoshop. Vojvotkinja se kasnije obratila javnosti i objasnila da je i ona, kao većina fotografa amatera, koristila photoshop te da nije imala loše namere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading