OVA ŽENA TVRDI DA SE KEJT I VILIJAM NE OSEĆAJU DOBRO: Otkriva šta se dešava sa parom koji ovih dana potresa svet!

Autor:

Svet

22.03.2024

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejti Nikol naglašava da je par svestan svega što se piše i govori o njima, s obzirom na to da su aktivni na društvenim mrežama, imajući stotine hiljada pratilaca.

OVA ŽENA TVRDI DA SE KEJT I VILIJAM NE OSEĆAJU DOBRO: Otkriva šta se dešava sa parom koji ovih dana potresa svet!

Foto: Tanjug/AP

Već dva meseca Kejt Midlton je meta raznih teorija zavere koje kruže internetom. Nagađanja o njenom zdravstvenom stanju, izgledu i čak o tome da je u komi, nisu zaobišla ni princ Vilijama. Stručnjakinja za britansku kraljevsku porodicu, Kejti Nikol, otkriva da su princ i princeza od Velsa bili šokirani i iznenađeni ovim suludim glasinama. Reagujući na ove spekulacije, ona ističe da postoji osećaj frustracije i ljutnje, posebno sa Vilijamove strane.

Težak teret društvenih mreža

Kejti Nikol naglašava da je par svestan svega što se piše i govori o njima, s obzirom na to da su aktivni na društvenim mrežama, imajući stotine hiljada pratilaca. Pokušavaju da ignorišu nagađanja koliko god je to moguće, ali je očigledno da je ovo za njih težak teret.

Zašto palata ne izdaje saopštenje?

Iako bi određeno saopštenje palate umirilo situaciju, za sada to nije učinjeno. Mnogi se pitaju zašto palata ili dvor ne žele da urade nešto slično. Ovo pitanje dodatno doprinosi zagonetnosti cele situacije.

Republika

Foto: youtube.com/the royal family

 

 


Video kao pokušaj umirenja situacije

Nedavno objavljen video koji prikazuje Kejt i Vilijama u Vindzoru, navodno, trebalo je da umiri glasine. Međutim, postoji sumnja da je zaista prikazan poznati par. Iako bi se moglo pomisliti da video, na kojem se vidi Kejt kako hoda brzim korakom, nosi kesu iz prodavnice i opušteno razgovara sa suprugom, trebalo bi da obustavi spekulacije, mnoge od njih i dalje kruže internetom.

Očekivani povratak dužnostima

Operacija Kejt Midlton odigrala se pre dva meseca, a princeza je sada kod kuće, radeći na važnom projektu. Očekuje se njen povratak dužnostima do Uskrsa ili nakon praznika. Sve oči su uprte u njen povratak, dok javnost sa nestrpljenjem očekuje da se završe spekulacije i da se fokusira na njene aktivnosti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading