KAD KEJT MIDLTON SAZNA ZA OVO, LETEĆE PERJE! Oglasila se fatalna crnka koja je navodno bila u aferi sa princem Vilijamom: Rešila da više NE ĆUTI!

Autor:

Svet

19.03.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Rouz se neočekivano našla u centru pažnje zbog navodne afere s princem Vilijamom.

KAD KEJT MIDLTON SAZNA ZA OVO, LETEĆE PERJE! Oglasila se fatalna crnka koja je navodno bila u aferi sa princem Vilijamom: Rešila da više NE ĆUTI!

Foto: www.profimedia.rs

Sara Rouz Henberi (40) nedavno je postala predmet glasina o ljubavnom trouglu s princem Vilijamom i Kejt Midlton.

Iako su se širile spekulacije o njihovoj aferi, Sara je preko svojih advokata demantovala ove tvrdnje, ističući da su priče u potpunosti neistinite. Očigledno je da se ova situacija dodatno komplikuje, s obzirom na to da je Kejt nedavno viđena u prodavnici sa suprugom, dok je Sara Rouz odlučila da se oglasila i javno demantuje navode o aferi.

Upletenost u ljubavni trougao

Sara Rouz se neočekivano našla u centru pažnje zbog navodne afere s princem Vilijamom. Voditelj Stiven Kolbert je izneo špekulacije o njihovom bliskom odnosu, što je dodatno doprinelo širenju glasina o ovoj aferi. Ova situacija je iznenadila javnost, posebno zbog povezanosti Sare Rouz s kraljevskom porodicom kroz prisustvo na raznim događajima poput venčanja princa Vilijama i Kejt 2011. godine, kao i sahrane princa Filipa 2021. godine, prenosi Story.hr.

Negiranje aferi

Sara Rouz je kroz svoje advokate naglasila da su priče o aferi s princem Vilijamom potpuno neutemeljene. Ovo negiranje predstavlja pokušaj da se očisti njen ugled i da se zaustavi širenje neistinitih informacija o njenom odnosu s princem Vilijamom.

Reakcija kraljevske porodice

Iako su mediji bili preplavljeni vestima o navodnoj aferi, Kensingtonska palata nije želela da komentariše ove spekulacije. Ova situacija sigurno nije laka ni za kraljevsku porodicu, posebno imajući u vidu da su glasine o aferi s princem Vilijamom označene kao štetne, kako za Kejt tako i za njenu decu. Izvor blizak kraljevskoj porodici je istakao da Kejt smatra da su ove glasine štetne, a pogotovo zbog toga što bi jednog dana njeni sinovi Džordž (10) i Luis (5) i ćerka Šarlot (8) mogli da pročitaju ove neistinite informacije na internetu.


Sve u svemu, ova celokupna situacija je izazvala veliku pažnju javnosti i ostavlja otvoreno pitanje o tome kako će se dalje odvijati odnosi unutar kraljevske porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Marijan

23.03.2024 13:22

Sada ona ceka da rak dokusuri kejt pa da zaizme mesto pored harija kao sto je kamila zauzela mesto ledi di