KEJT I ROUZ OČI U OČI: Princ Vilijam između supruge i ljubavnice, objavljene slike otkrivaju pravu dramu u kraljevskoj porodici (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

16.03.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografje su nastale tokom svečanosti Fondacije Hauton Hol, 22. juna 2016.

KEJT I ROUZ OČI U OČI: Princ Vilijam između supruge i ljubavnice, objavljene slike otkrivaju pravu dramu u kraljevskoj porodici (FOTO/VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs, Credit: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Sve glasnije odzvanjaju navodi da je princ Vilijam prevario Kejt Midlton, voljenu princezu od Velsa, sa Rouz Hanberi - markizom od Čolmondelija. U jeku tih glasina, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojoj su prikazane Kejt i Rouz zajedno. Nastale su 2016. godine i mnogo otkrivaju o odnosima u ovom navodnom ljubavnom trouglu.

Fotografje su nastale tokom svečanosti Fondacije Hauton Hol, 22. juna 2016. Tada su Kejt Midlton i princ Vilijam uživali u obroku od pet jela, sa brojnim drugim članovima kraljevske porodice, ali iza kulisa se odvijala prava drama.

Na fotografijama koje se sada mogu naći, prikazana je Kejt kako razgovara sa Vilijamovom navodnom ljubavnicom, Rouz Hanberi. I on je tu, tačno između njih dve koje sa osmesima na licu razmenjuju nekoliko reči.

Međutim, na drugim fotografijama sa istog događaja koje su objavljene vidi se Kejt kako stoji između Vilijama i Rouz. Ovde su zabeleženi pogledi koji brinu mnoge.

Naime, Kejt sa poluosmehom gleda u Rouz, ona čvrsto drži čašu u ruci i čini se da gleda u pod, sve kako bi izbegla Kejtin pogled. Za to vreme, princ Vilijam sa čudnim izrazom lica gleda u obe.

Šta se zaista zbivalo na ovom događaju, nećemo znati, ali je mnoge navelo da pomisle da je povezano sa nestankom Kejt Midlton iz javnosti.

Tako su paparaci ubrzo dobili priliku da objave novu navodnu fotku Kejt, i to u automobilu sa Viijamom. Lice žene se na fotki ne vidi, sem da joj je kosa pokupljena u punđu i da iz profila liči na Kejt.

Ali iz profila liči i na Rouz, što su primetili Britanci, izražavajući sumnju da je zapravo sa Vilijamom u kolima njegova navodna ljubavnica.

Palata je tada navela da je princ od Velsa pošao na zvanični događaj sa kraljicom Kamilom, dok Kejt ima "privatne obaveze".

Bivša manekenka (39) radila je za konzervativnog poslanika, Majkla Gouva, ali sada vodi imanje svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija.

Par ima troje dece, blizance Aleksandra i Olivera, koji imaju 15 godina i osmogodišnju ćerku Ajris. Porodica živi u Hoton Holu u Norfolku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toliko

17.03.2024 09:56

Pa sta? SVI varaju, i muskarci i zene, a u "visim" krugova, yo mu dodje ko pravilo, o oko toga se ne dize panika.