MORE NEGATIVNIH REKORDA: Piksiju se ovo PRVI put desilo od kada je selektor Srbije!

Autor:

Sport

21.03.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno veče za Srbiju u Moskvi.

MORE NEGATIVNIH REKORDA: Piksiju se ovo PRVI put desilo od kada je selektor Srbije!

Foto: Starsport

Porazi i statistika Piksijeve Srbije

Posle teškog poraza, treneri često pokušavaju da pronađu pozitivne strane, pa često čujemo izjavu da je bolje izgubiti sa većom razlikom nego nekoliko puta sa minimalnom razlikom. Piksijeva Srbija je večeras doživela težak poraz, primivši od Rusije četiri gola na jednoj utakmici, što je PRVI put od kada je on selektor - poražavajuća činjenica. Ono što je zanimljivo jeste da Srbija nije uspela da postigne nijedan gol tokom te utakmice, što ukazuje na potrebu za radom na odbrani, ali i napadu.

Piksijeva izjava

Selektor naše reprezentacije "spušta loptu".

- Težak rezultat, ali ako je trebalo da se izgubi onda bolje da se to dogodilo večeras. Ovo je samo prijateljska utakmica, rekao je Piksi i dodao:

Sve što smo želeli da sprovedemo u delo u taktičkom smislu palo je u vodu posle 20 minuta. Crveni karton je, očigledno, bio ogromna prednost za rusku ekipu. Bilo je teško igrati u jačem ritmu i napraviti bolji rezultat. Prestroga, dupla kazna…Nebitno da li je 2:0, 3:0 ili 4:0, nezadovoljan sam da nismo bili u egalu. Šteta, imali smo nekoliko dobrih sitaucija, ali nismo uspeli. Oni su nas kažnjavali i baš koristili prednost - zaključio je selektor Srbije.


Težak poraz od Rusije

Podsetimo, prijateljski duel između Srbije i Rusije nije baš počeo u tom duhu. Već posle manje od 20 minuta naša reprezentacija ostala je bez igrača. Lako je naša odbrana ispala, pobegao je Gajiću Hlusovič, pa je desni bek bio primoran da ga ruši.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Rusija - Srbija

To nije moglo da prođe kod sudije koji je, nakon kraće konsultacije sa VAR sobom, isključio Gajića sa meča, a Antonu Mirančuku ukazao priliku da sa bele tačke dovede "zbornaju" u vođstvo. Izuzetno jeftin potez igrača čiji je povratak u reprezentaciju prošao neslavno koštao je naš nacionalni tim koji je morao da igra sa igračem manje narednih 70 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading