ŠTA KAŽU KVOTE? Rusija ili Srbija? Evo ko je FAVORIT u večerašnjem meču! Bukmejkeri NEMAJU dilemu!

Autor:

Sport

21.03.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u Moskvi se igra od 18 časova.

ŠTA KAŽU KVOTE? Rusija ili Srbija? Evo ko je FAVORIT u večerašnjem meču! Bukmejkeri NEMAJU dilemu!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas prvu od četiri zakazane provere, pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na kome će se boriti u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije (Grupa C).

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija od 18 časova gostuju Rusiji u Moskvi, kojoj će to biti prva utakmica sa UEFA selekcijama, još od uvođenja sankcija zbog rata sa Ukrajinom.

Zanimljivo je i bilo videti mišljenje bukmejkera, pred okršaj dve maltene ujednačene selekcije po igračkim kvalitetima.

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

"Zbornaja komanda" je blagi autsajder u ovom duelu, budući da više od godinu dana njeni reprezentativci nisu imali nijedan test protiv najjačih evropskih selekcija, pa se na pobedu Rusa plaća koeficijent od 2.95.

Što se tiče Piksijevih "orlova", oni su favoriti sa kvotom 2.85 na trijumf naše selekcije, dok u slučaju remija kladioci mogu da zarade 2,90 puta više novca. Da pojednostavimo, na stavljenih 100 dinara, dobićete 290 dinara.

Republika

Foto: Starsport

 

Selektor Srbije Dragan Stojković pohvalno je govorio juče na konferenciji za medije o večerašnjem rivalu, uporedivši ga sa Engleskom i Danskom.

- Selektor Karpin forsira moderan stil fudbala u sistemu 4-3-3. Pretpostavljam da neće menjati ništa. Očekuje nas teška utakmica i trudićemo se da neke naše varijante isprobamo. Rusiju smatram izuzetno kvalitetnom ekipom. Timski su odlični, a imaju i neke zaista izvaredne individualce. Podsećaju više na Englesku i na Dansku. Slovenija ne igra u tom sistemu - rekao je Piksi pred novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading