SVEČANOST U MOSKVI! Pred meč sa Rusima ORGANIZOVANO zajednično DRUŽENJE!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

21.03.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksijevi "orlovi" od 18.00 igraju prijateljski duel protiv "zbornaje komande"

SVEČANOST U MOSKVI! Pred meč sa Rusima ORGANIZOVANO zajednično DRUŽENJE!

Foto: printscreen/FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije će danas odigrati prvu od dve martovske kontrolne utakmice, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje se ovog leta održava u Nemačkoj.

"Orlovi" od 18 časova izlaze na megdan Rusiji, kojoj će to biti prvi meč od uvođenja sankcija zbog rata sa Ukrajinom, protiv neke reprezentacije pod UEFA okriljem.

Samo tri dana kasnije, srpski reprezentativci otputovaće u Larnaku, gde će odmeriti snagu sa Kipranima, dok su do starta šampionata Starog kontinenta zakazane provere protiv Austrije (4. juna) u Beču i Švedske četiri posle toga u Stokholmu.

Uoči okršaja u ruskoj prestonici, članovi delegacija Fudbalskog saveza Rusije i Fudbalskog saveza Srbije organizovali su tradicionalno druženje na zvaničnoj večeri.

 

 

U ulozi domaćina bili su prvi čovek FS Rusije, Aleksandr Djukov i generalni sekretar Maksim Mirofanov, dok su ispred FS Srbije prisustvovali predsednik Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović, potpredsednik Janoš Žemberi i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga.

Tom prilikkom nije izostala ni razmena plaketa predsednika dva saveza, Aleksandra Djukova i Dragana DŽajića.

Selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi o današnjem rivalu imao je visoko mišljenje

- Selektor Karpin forsira moderan stil fudbala u sistemu 4-3-3. Pretpostavljam da neće menjati ništa. Očekuje nas teška utakmica i trudićemo se da neke naše varijante isprobamo. Rusiju smatram izuzetno kvalitetnom ekipom. Timski su odlični, a imaju i neke zaista izvaredne individualce. Podsećaju više na Englesku i na Dansku. Slovenija ne igra u tom sistemu - istakao je Piksi u najavi ovog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading