DETEKTOVANA KRV UBIJENOG ALEKSANDRA! Otac i sin likvidirali KUMA, peškir kao dokaz!?

Autor:

Hronika

21.03.2024

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detektovana je krv ubijenog Aleksandra Dragišića (46) analizom predmeta sa mesta zločina.

DETEKTOVANA KRV UBIJENOG ALEKSANDRA! Otac i sin likvidirali KUMA, peškir kao dokaz!?

Foto: shutterstock

Na današnjem suđenju Miodragu M. (41) i njegovom ocu Goranu M. (62), optuženima za ubistvo Aleksandra Dragišića (46), veštak Dejan Šorgić potvrdio je da je DNK analizom peškira sa mesta zločina identifikovana krv ubijenog Aleksandra Dragišića. Ova činjenica predstavlja ključni dokaz u ovom slučaju.

Veštak je dalje otkrio da su DNK tragovi sve trojice muškaraca pronađeni na ostalim analiziranim tragovima sa mesta zločina. Ova činjenica ukazuje na prisustvo svih aktera na mestu zločina, pružajući dublji uvid u dinamiku događaja.

Advokat optuženog postavio je pitanje veštaku o postojanju materijalnih dokaza koji bi ukazali na Miodraga kao izvršioca zločina. Nažalost, veštak nije mogao dati konkretan odgovor na ovo ključno pitanje, ostavljajući otvoreno pitanje o ulozi prvooptuženog u ovom slučaju.

- Govoreći uopšteno, nevezano za ovaj slučaj, tragovi mogu da ostanu a i ne moraju, zavisi od mnogo faktora – od deterdženta, drugih hemikalija, temperature, reagensa… - rekao je veštak, prenosi Blic.

Drugooptuženi Goran M., prokomentarisao je da nije neobično da je u stanu nađen DNK sve trojice muškraca, jer su on i kum živeli zajedno a sin je dolazio povremeno.

Republika

Foto: shutterstock

Ilustracija

- Pokojni kum i ja smo živeli zajedno a sin Miško je boravio kod majke u Ćupriji i kod mene povremeno. Stvari smo koristili zajedno, desi se da se kum poseče, ja mu pomognem, isto kad se ja posečem, on pomogne meni… - rekao je Goran.

Optuženi za ubistvo Miodrag imao je samo jedno pitanje za veštaka.

- Da li je moguće da se vremenski odredi ko je poslednji držao nož? - pitao je Miodrag. Veštak mu je odgovorio da to nije moguće.

Suđenje se nastavlja 1. aprila kada će biti saslušani veštaci dr Anđelka Ilić i Tatjana Milenković koje su bile opravdano spečene da dođu na današnje ročište.ž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading