HOROR NA PORODIČNOM ODMORU: Laura UBIJENA, deca teško povređena - Pucali na njih nasred ulice, muž skrhan od bola!

Autor:

Svet

21.03.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema policijskoj istrazi, osumnjičeni za ovaj zločin su Robert Džozef (59) i njegov sin Dejvid Frincer Džozef (22).

HOROR NA PORODIČNOM ODMORU: Laura UBIJENA, deca teško povređena -  Pucali na njih nasred ulice, muž skrhan od bola!

Foto: Tanjug/J. PAP

Laura Fiorito, 43-godišnjakinja iz Sirakuze, Italija, došla je sa svojom porodicom na odmor u Belize iz Holandije. Nažalost, njihov odmor se pretvorio u tragediju kada je Laura ubijena na ulici u Belmoplanu, a njena dvoje dece su povređena u pucnjavi.

Identifikacija osumnjičenih

Prema policijskoj istrazi, osumnjičeni za ovaj zločin su Robert Džozef (59) i njegov sin Dejvid Frincer Džozef (22). Incident se desio nakon što su se Laura i njen suprug Salvator sreli sa osumnjičenima na lokalnoj pijaci. Nakon kraćeg razgovora, došlo je do pucnjave.

Detalji napada

Prema izveštajima, Robert Džozef je prvo uperio pištolj ka Laui, a nakon toga, ka njenoj deci. Navodi se da je napad bio pažljivo isplaniran, pošto je Džozef prvo rukovao sa porodicom pre nego što je izvršio napad.

Potresne reakcije

Salvator Lopez, suprug ubijene Laue, oprostio se od svoje žene putem emotivne objave na Fejsbuku. Iz objave se vidi da je Laura bila voljena i ostavila je dubok trag u srcima svoje porodice i prijatelja.

Traženje motiva

Iako je poznato ko su osumnjičeni za ovaj zločin, motiv napada još uvek nije poznat. Istraga u vezi sa ovim slučajem je u toku.

Tragični događaj u Belizeu ostavlja porodicu i prijatelje u šoku, dok se pokušavaju da se razumeju okolnosti koje su dovele do ovog nesrećnog ishoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading