GAĆINOVIĆ PRED KIPAR! Pokazaćemo se u mnogo boljem svetlu!

Autor:

Sport

23.03.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović rekao je da "orlovi" posle ubedljivog poraza od Rusije (0:4) žele da se u mnogo boljem svetlu pokažu u utakmici protiv Kipra.

GAĆINOVIĆ PRED KIPAR! Pokazaćemo se u mnogo boljem svetlu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije pretrpeli su težak poraz u Moskvi od Rusije - 4:0, a o njemu je pričao vezista Mijat Gaćinović.

Prijateljska utakmica između Kipra i Srbije igraće se u ponedeljak u Larnaki sa početkom u 18 časova. "Orlovi" put mediteranskog ostrva kreću u nedelju, a Gaćinović je za sajt Fudbalskog saveza Srbije govorio o predstojećem meču.

- Iskreno, zaboleo nas je poraz od Rusije, nismo ga očekivali, išli smo sa namerom da pobedimo tu utakmicu, nema veze da li je prijateljska ili je kvalifikaciona. Uvek idemo na pobedu, šteta što su se stvari tako izdešavale, moramo što pre da izvučemo pouke, da vidimo šta nije bilo kako je trebalo i već na sledećoj utakmici da pokazemo drugo lice - rekao je Gaćinović na početku razgovora.

Republika

Foto: Starsport

Gaćinović u meču protiv Rusije

Ostaje žal zbog dve šanse, prva Luke Jovića, druga ba Gaćinovića, koji je pokušao atraktivno makazicama da postigne gol, ali je zamalo bio neprecizan.

- Probao sam da završim na vreme, jer sam video da golman istrčava i da nemam vremena da sačekam da lopta padne, pokušao sam da postignem gol makazicama. Trebalo je da pogodim mrežu jer sam bio blizu ali nije bila baš laka situacija. Mislim ipak da sam mogao da postignem gol - dodao je Gaćinović.

Sledi Kipar, prilika za iskupljenje i da se napravi pozitivan rezultat posle meča u Moskvi.

- Nikome nije drago kad se ovako nešto desi, pokušavamo da vidimo šta su razlozi tih stvari koje su se desile i da izvučemo pouke, pokažemo već od danas na treningu, pogotovo na Kipru, drugo lice, u mnogo boljem svetlu - zaključio je Gaćinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading