EPSKA BLAMAŽA SRPSKE REPREZENTACIJE: Remi sa Luksemburgom!

Autor:

Sport

22.03.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije smelo da se desi.

EPSKA BLAMAŽA SRPSKE REPREZENTACIJE: Remi sa Luksemburgom!

Foto: MN Press

Fudbaleri Srbije do 21 godine osvojili samo jedan bod u Luksemburgu

Fudbaleri Srbije do 21 godine nisu uspeli da ostvare pobedu na gostovanju Luksemburgu, pošto su remizirali sa domaćom selekcijom 1:1, što ih je dodatno udaljilo od prvih dva mesta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Iako su imali više od igre, mladi fudbaleri Srbije nisu uspeli da iskoriste svoje šanse, što ih je koštalo boljeg rezultata.

Luksemburg iznenadio Srbiju

Srbija je povela već u 4. minutu preko Stefana Mitrovića, ali je Luksemburg uspeo da izjednači rezultat u 51. minutu preko malo poznatog Migela Gonsalveša. Ovaj neočekivani rezultat znači da će Srbija najverovatnije ostati na trećem mestu tabele nakon ovog meča.

Republika

Foto: MN Press

Omladinska reprezentacija Srbije


Sastav Srbije i rezultat

Sastav Srbije u ovom meču obuhvatao je Ilića na golu, Drezgića, Ilića, i Kovačevića u odbrani, dok su u veznom redu bili Prijović, Stevanović, Lukić i Lazić. Napad su predvodili Mitrović, Vlahović i Kabić. Izmene za Srbiju bile su Lazetić, Mimović, Miladinović, Pantović i Gluščević. Konačan rezultat utakmice bio je poražavajuć uzimajući sve okolnosti u obzir.

Stanje na tabeli

Srbija sada ima 10 bodova iz šest odigranih utakmica, dok Luksemburgu ovo predstavlja tek četvrti osvojeni bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading