DOBRA I LOŠA VEST ZA PIKSIJA! Srbija bez DESNOG beka na Kiprane! Stiže VELIKO pojačanje!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

24.03.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" u ponedeljak gostuju Kipranima u Larnaki.

DOBRA I LOŠA VEST ZA PIKSIJA! Srbija bez DESNOG beka na Kiprane! Stiže VELIKO pojačanje!

Foto: www.profimedia.rs

Poraz od Rusije na nedavnoj utakmici je bio neočekivan i razočaravajuć za selekciju Srbije, ali može se posmatrati kao dobra opomena pred nadolazeće ispite na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Nakon neuspeha na moskovskoj VTB areni, izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija sada se okreće narednom izazovu – prijateljskom meču sa Kiprom.

Utakmica će se odigrati u ponedeljak od 18 časova u Larnaki, a "orlovima" će biti pružena prilika da pokažu bolje izdanje nego u prethodnom meču.

Selektor Stojković planira niz promena u startnoj postavi nakon poraza od Rusije. Potvrđeno je da neće moći da računa na Milana Gajića, koji je suspendovan zbog crvenog kartona i već se vratio u moskovski CSKA.

Foto: Starsport

Nikola Milenković

S druge strane, očekuje se da igrački kadar Srbije bude jači za iskusnog defanzivca Nikolu Milenkovića, koji će se vratiti u jato "orlova". Ovo je prilika da se vidi kako će nova postava reagovati na utakmicu sa Kiprom.

Biće to druga provera za srpsku selekciju, kao zagrevanje pred start na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Posle utakmice sa Kiprom, uslediće mečevi protiv Austrijanaca u Beču (4. juna) i Švedskom četiri dana kasnije, gde će "orlovi" imati priliku da pokažu svoje kvalitete i spremnost za veliko takmičenje.

Srbija je, podsetimo, do šampionata Starog kontinenta stigla remijem u Leskovcu protiv Bugarske (2:2), dok će u Nemačkoj igrati zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije u okviru Grupe C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading