SJAJNA VEST ZA NAVIJAČE! Piksijeve "orlove" može da gleda CELA Srbija! Evo ko PRENOSI meč iz Larnake!

Autor:

Sport

25.03.2024

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika da se srpska reprezentacija iskupi za ubedljiv poraz u Moskvi.

SJAJNA VEST ZA NAVIJAČE! Piksijeve "orlove" može da gleda CELA Srbija! Evo ko PRENOSI meč iz Larnake!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas drugu utakmicu, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje se ovog leta održava u Nemačkoj.

Rival izabranicima Dragana Stojkovića Piksija biće Kipar, a meč u Larnaki startuje u 18 časova.

"Orlovi" će učiniti sve da se iskupe za ubedljiv poraz u Moskvi, na startu serije kontrolnih mečeva pred šampionat Starog kontinenta, kada su pre dva dana ubedljivo poraženi od Rusije u Moskvi rezultatom 4:0.

Ne treba zaboraviti da je Srbija u tom duelu od 20. minuta igrala brojčano slabija, pošto je direktan crveni karton dobio Marko Gajić, kada je skrivio penal, posle kojeg je "zbornaja komanda" otvorila goleadu protiv Piksijevog tima.

Foto: Starsport

srpski reprezentativci pred meč sa Rusijom

Očekuje se da selektor Stojković u današnjem duelu "promeša karte" i na teren pošalje oprobane snage, poput Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, koji su utakmicu protiv "baćuški" počeli sa klupe za rezervne igrače.

Srbija će, podsetimo, do starta Evropskog prvenstva u Nemačkoj imati još nekoliko kontrolnih susreta, a dva su već zakazana protiv Austrije u Beču (4. juna), dok je četiri dana kasnije rival Švedska.

U utakmici sa selekcijom "tri krune", od aktivnog igranja oprostiće se legendarni Zlatan Ibrahimović, koji će protiv "orlova" i zvanično završiti blistavu karijeru.

Susret iz Larnake, Kipar - Srbija, možete pratiti na dve televizije, pošto su direktan prenos obezbedili RTS 1 i Arena Sport Premium 1, kao i u blogu uživo na portalu Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading