"ORLOVI" SLETELI NA KIPAR! Sjajno raspoloženje srpskih reprezentativaca pred meč u Larnaki! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

24.03.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u ponedeljak od 18 časova.

"ORLOVI" SLETELI NA KIPAR! Sjajno raspoloženje srpskih reprezentativaca pred meč u Larnaki! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je na Kipar, gde će u ponedeljak, u Larnaki, odigrati prijateljski meč sa selekcijom domaćina.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija će na taj način nastaviti seriju prijateljskih mečeva, pred početak Evropskog prvenstva koje se ovog leta igra u Nemačkoj.

Srbija je pre tri dana izgubila u prijateljskoj utakmici u Moskvi od reprezentacije Rusije rezultatom 4:0, ali je od 20. minuta igrala bez isključenog Milana Gajića, koji je tom prilikom skrivio jedanaesterac za "zbornaju".

Utakmica između Kipra i naše selekcije biće odigrana sutra od 18 časova u Larnaki.

Kao što se vidi u video prilogu, "orlovi" u sjajnom raspoloženju dočekuju meč sa Kipranima, te nisu skidali osmehe sa lica po dolasku na "rajsko ostrvo.

Reprezentacija Srbije će do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj odigrati u pripremnom periodu još dva prijateljska susreta, a već je poznato da će se Piksijeva četa sastati protiv Austrije (četvrtog juna) i Švedske (osmog juna).

Šampionat Starog kontinenta biće održan u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa vicešampionom Evrope Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Premijerni meč "orlovi" igraju 16. juna u Gelzerkirhenu protiv Engleske, potom slede dve utakmice u Minhenu. Najpre u drugom kolu sa Slovenijom 20. juna, dok je pet dana kasnije u poslednjoj trećoj rundi rival Danska.

Podsetimo, Srbija će posle više od dve decenije učestvovati na EP, a to je izborila istorijskim remijem sa Bugarskom na leskovačkom stadionu, golovima Miloša Veljkovića i Srđana Babića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading