NIKAD SNAŽNIJA VEZA! Zvezda POTPISUJE novi ugovor sa Gaspromom?! Rusi ulažu ZNATNO VEĆA sredstva na Marakanu!

Autor:

Sport

24.03.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica sa Zenitom poslužila je za finalizaciju pregovora na najvećem srpskom stadionu.

NIKAD SNAŽNIJA VEZA! Zvezda POTPISUJE novi ugovor sa Gaspromom?! Rusi ulažu ZNATNO VEĆA sredstva na Marakanu!

Foto: Starsport/Ilustracija

Veze između fudbalskih klubova Crvene zvezde i Zenita datiraju unazad godinama i čvrste su kao stena.

Ova neraskidiva saradnja dodatno je ojačana dolaskom Gasproma kao generalnog sponzora šampiona Srbije. Planovi za nadolazeću godinu obuhvataju niz zajedničkih koraka, a jedan od njih je i organizacija prijateljskog turnira tokom letnjih priprema, verovatno u Rusiji.

Prošlogodišnji turnir, na kome je Crvena zvezda trijumfovala ispred Zenita, Fenerbahčea i Nefčija, bio je izuzetno uspešan, te domaćin ponovo želi da organizuje sličan događaj.

Usmeni poziv crveno-belima već je upućen, a kako prenosi "Maxbet sport", preciziranje termina očekuje se u narednom periodu.

Postoji i opcija da pripreme za novu sezonu budu održane u Sankt Peterburgu, umesto u Austriji, kako je to bio slučaj ranijih godina.

Foto: Starsport

 

Tokom zajedničkog ručka, pred jučerašnji meč na Marakani, delegacije Zenita i Crvene zvezde razgovarale su o novim zajedničkim potezima, među kojima se ističe veoma važan korak za crveno-bele, a to je produženje saradnje sa Gaspromom na naredne tri godine!

Prema novom ugovoru, srpskom klubu pripašće blizu 8.000.000 evra, što je značajan porast u odnosu na prethodni ugovor vredan pet miliona evra.

Takođe, ugovor će obuhvatati i dodatne bonuse za osvojene trofeje i evropske uspehe. Očekuje se da će svečana ceremonija potpisivanja novog ugovora biti održana u maju, a ovaj sporazum bi bio na snazi do juna 2027. godine.

Pored finansijskih dogovora, saradnja između ova dva kluba proteže se i na transfernu politiku. Prošlog leta, dogovoren je transfer Strahinje Erakovića od sedam miliona evra, a postoji mogućnost da se ova praksa nastavi i tokom narednog letnjeg prelaznog roka.

Takođe, postoji interesovanje da i Crvena zvezda dovede nekog igrača iz bratskog kluba Zenita, čime bi se dodatno ojačala saradnja između ova dva renomirana fudbalska kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading