PIKSI DOBIO SJAJNE VESTI: Povreda je prošlost - važna karika srpske reprezentacije ponovo na terenu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji fudbala u Srbiji mogu da odahnu..

PIKSI DOBIO SJAJNE VESTI: Povreda je prošlost - važna karika srpske reprezentacije ponovo na terenu!

Foto: Starsport

Manje od dva meseca je ostalo do prvog nastupa srpske fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, na kojem će se "orlovi" naći prvi put nakon četvrt veka.

Tog 16. juna sa početkom od 21 čas Srbija će na stadionu u Gelzenkirhenu odmeriti snagu sa selekcijom Engleske, a nakon premijernog meča slede i dueli protiv Slovenija (20. jun) i Danske (25. jun).

Međutim, ono što mnogo više, od samih protivnika, zadaje glavobolju selektoru Draganu Stojkoviću, jeste činjenica da je najbolji strelac u istoriji našeg reprezentativnog fudbala Aleksandar Mitrović povređen i čak je doveden u pitanje bio i njegov nastup na evropskoj fudbalskoj smotri.

Međutim, današnje vesti su više nego optimistične.

Naime, Aleksandar Mitrović se oporavio od povrede i biće spreman već za utakmicu njegovog kluba Al-Hilala u polufinalu Kupa Saudijske Arabije.

Kako prenose mediji u Saudijskoj Arabiji srpski golgeter će se staviti na raspolaganje treneru Žoržu Žezusu za meč koji je na programu 30. aprila.

Republika

Foto: Starsport

Povreda je prošlost - Aleksandar Mitrović

 

Navedeno je svakako sjajna vest za selektora Stojkovića koji će imati na raspolaganju sjajnog golgetera sa kojim se izgledi našeg nacionalnog tima u grupnoj fazi EVRA 2024 znatno povećavaju.

Da podsetimo, reprezentaciju Srbije će pre starta takmičenja u Nemačkoj odigrati još dva kontrolna meča. Četvrtog dana meseca juna na programu je duel sa selekcijom Austrije u Beču, a četiri dana kasnije sledi i meč protiv Švedske u Stokholmu.

Aleksandar Mitrović u aktuelnoj klupskoj sezoni beleži sjajne rezultate. U dresu klub iz rijada je zabeležio 22 nastupa i bio strelac isto toliko pogodaka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading