POVRATAK U STARO JATO: Tomović ponovo oblači dres Zadrugara - cilj za ovu sezonu se ne menja, stiže u ekipu koja napada više rang!

Autor:

Sport

09.12.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi vezista na dobro poznatoj adresi.

POVRATAK U STARO JATO: Tomović ponovo oblači dres Zadrugara - cilj za ovu sezonu se ne menja, stiže u ekipu koja napada više rang!

Foto: Privatna arhiva Matije Tomovića

Prelazni rok je period koji je najzanimljiviji mnogim ljubiteljima fudbala, po potezima koje "vuku" članovi uprave klubova, može se videti sa kakvim ambicijama ekipa ulazi u drugi deo prvenstva.

Republika

Ekipa Omladinca (Ravni Topolovac) nalazi se na deobi prve pozicije u okviru Međuopštinske lige Kikinda-Žitište, i sa Vojvodinom iz Bašaida vodiće se na proleće velika bitka za mesto koje vodi direktno u viši rang, dok će drugi tim morati da se zadovolji baražem. Na tom putu ekipa će nastaviti bez jednog igrača, koji je i zvanično dobio "čiste papire".

Matija Tomović (19) je tokom jesenjeg dela bio standardan u sastavu Omladinca, igra na poziciji zadnjeg veznog, ali mu to nije pravilo problem da se šest puta upiše na listu asistenata, dok je jednom uspeo i da zatrese protivničku mrežu. Tomović je nakon šest meseci provedenih u Ravnom Topolovcu odlučio da se vrati u svoj bivši klub, Zadrugar iz Lazareva, za koji je već nastupao u jesenjeg delu prvenstva sezone 22/23. 

Ovaj mladi defanzivni fudbaler je za naš portal povodom transfera poručio:

- Vratio sam se u Zadrugar posle malo više od godinu dana, imao sam odličnu polusezonu sa Omladincem iz Ravnog Topolovca klub deli prvo mesto sa Vojvodinom iz Bašaida, ali ja sam hteo da se vratim u Zadrugar. Topolovcu želim sve najbolje, rastali smo se na prijateljski način i želim im da ispune ciljeve i uđu u Područnu ligu. Zadrugar je prvi na tabeli, jedan od faktora zbog kojih sam hteo da se vratim i pomognem klubu da uđemo u viši rang je i trener koji me je trenirao dugi niz godina, to je Vladimir Grbušić. Ekipa je odlična, mislim da sada sa ovom ekipom igramo Područnu ligu da bi sigurno bili među prva tri mesta, uslovi kakvi Lazarevo kao selo ima su sigurno na srpskoligaškom nivou.

Tomović se vraća u dobro poznatu sredinu, što se tiče fudbala i samog proleća, sigurno se neće mnogo razlikovati sredina i klub u odnosu na prvi deo, borba za plasman u viši rang se nastavlja, samo u drugom dresu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading