DOGOVOR KUĆU GRADI: U Kotešici se radi i kada je vreme za zimski odmor!

Autor:

Sport

09.12.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava zna šta joj je činiti do prolećnog dela.

DOGOVOR KUĆU GRADI: U Kotešici se radi i kada je vreme za zimski odmor!

Foto: FK Kotešica

Vezala je ekipa Kotešice tri sezone već u Međuopštinskoj ligi Kolubara (grupa Zapad), i ako je suditi po rezultatima ove takmičarske godine, klub je možda već na dobrom putu da se bori i za okružni rang.

Republika

Sastav Kotešice zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji na tabeli, sa 21 osvojenim bodom. Učinak od šest trijumfa, tri remija i četiri poraza bio je dovoljan da se tim plasira odmah iza vodeće tri ekipe, koje su već odmakle u odnosu na ostale u ligi, i koje će se i boriti za šampionski pehar.

Po broju osvojenih bodova na domaćem terenu, sastav Kotešice je drugi najbolji "domaćin" u ligi, a ta tvrdnja dodatno dobija na značaju, ukoliko se kaže i da je aktuelni jesenji prvak, jedini poraz u ligi zabeležio upravo na gostovanju u Kotešici, tada je domaćin slavio rezultatom 2:1. Nakon završetka polusezone, uprava kluba se sastala u velikom broju, i tada su dogovoreni određeni poslovi oko uređenja stadiona, sa kojima se krenulo ovog vikenda. 

Vredni ljudi u Kotešici krenuli su sa pripremanjem terena kako bi se uveo zalivni sistem, koji će u mnogome olakšati održavanje stadiona u toku vrelih letnjih dana. Na poslednjem održanom sastanku svi prisutni su dali svoje ideje kako bi se došlo do napretka na polju infrastrukture, i u predstojećem periodu, do početka prolećnog dela prvenstva se očekuje dosta novina.

Sastav Kotešice prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Milenko Pavlović (Gornje Crniljevo), u prvom susretu igranom u Kotešici rezultat je glasio 3:0 u korist domaćina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading