MALEN PREDVODI EKIPU KA EKSPRESNOM POVRATKU U VIŠI RANG: Jesenji vicešampion ima velike planove za proleće!

Autor:

Sport

09.12.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljne pripreme očekuju OFK Aranđelovac.

MALEN PREDVODI EKIPU KA EKSPRESNOM POVRATKU U VIŠI RANG: Jesenji vicešampion ima velike planove za proleće!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Nakon pet provedenih sezona u zonskom rangu, ekipa OFK Aranđelovca 1979 se prošle godine našla u zoni ispadanja, i aktuelno prvenstva započela je u Šumadijskoj okružnoj ligi.

Republika

U uvodnih pet kola ekipa je zabeležila tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz, oba puta kada su ostali bez celog plena, bilo je to na gostovanjima. Nakon toga napravljena je serija od osam utakmica bez poraza, i u tom periodu su upisana dva "iksa". Do kraja jesenjeg dela bodovni saldo je obogaćen sa još tri boda, što je sve zbirno 33. Sastavu OFK Aranđelovca je sav ovaj učinak bio dovoljan za drugo mesto na tabeli, sa dva boda zaostatka za liderom.

Upravo će se sa jesenjim prvakom, Šumadijom iz Toponice voditi velika bitka na proleće za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja. Trećeplasirani sastav Marjana iz Knića je na 28 bodova, pet manje u odnosu na OFK Aranđelovac, koji zimuje na drugom mestu u ligi.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Optimizma ima u ekipi

Aranđelovčani su mrežu rivala u ligi tresli u 34 navrata, listu strelaca predvodi ponajbolji pojedinac ekipe, Malen Milivojević sa 11 golova, tri manje je postigao Stefan Veličković. Pet puta je svoje ime na listu strelaca "upisao" Ivan Perić, u četiri navrata je to učinio Jovan Krstić, Veljko Radović je postigao tri gola, dok su Uroš Krunić sa dva i Nikola Dabić sa jednim pogotkom na začelju liste strelaca.

Najubedljiviji poraz sastav Aranđelovca u sezoni zabeležio je na gostovanju Marjanu iz Knića (4:0), njihova mreža se tokom prvenstva tresla u 17 navrata, dok je na četiri meča zabeležen popularni "klinšit".

Ciljevi kluba su svima dobro poznati još od starta prvenstva, svi idu ka tome da se OFK Aranđelovac vrati ekspresno u zonski rang takmičenja, i s tim u vezi će se i vršiti određeni potezi tokom zimskog prelaznog roka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading