PROCURILI SNIMCI ZBOG KOJIH JE MOLILA FANOVE DA JE NE BLOKIRAJU: Ipak niste sve videli sa promocije albuma Teodore Džehverović!

Autor:

Zabava

16.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili novi snimci sa sinoćne promocije albuma Teodore Džehverović, pevačica u problemu.

PROCURILI SNIMCI ZBOG KOJIH JE MOLILA FANOVE DA JE NE BLOKIRAJU: Ipak niste sve videli sa promocije albuma Teodore Džehverović!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Teodora Džehverović juče je izbacila svoj album "Žena bez adrese", a u poznatom beogradskom lokalu organizovala je promociju. Sa Teodorom su došli članovi njene porodice, a zanimljivo je da je album izbacila na tatin rođendan. 

Njen otac se pojavio zajedno sa Gordanom Džehverović, Teodorinom majkom, sa kojom nije više u braku. Ono što su svi primetili je da se Teodora potpuno transformisala, ali i da na promociju nije došao njen dečko, košarkaš Matic Rebec.

Prisutni su se ludo zabavili, a brojni storiji na Instagramu privukli su veliku pažnju javnosti. Teodorini najbliži prijatelji i saradnici potrudili su se da maksimalno dočaraju atmosferu sa promocije, a Teodora je danas odlučila da sve podeli putem svog Instagram profila, koji je vrlo popularan.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović

 

Naime, ona se danas probudila veoma srećna zbog uspeha koji je album postigao za samo jedan dan, pa je iskoristila priliku da se obrati fanovima, koji su godinama uz nju, a takođe ih je zamolila da je ne blokiraju, jer će danas biti nešto aktivnija na pomenutoj društvenoj mreži:

- Uh, izvinite što ću vas bombardovati danas snimcima i slikama, nemojte me blokirati, imajte razumevanja.  Mnogo sam zahvalna svima, koji su podelili meni tako lep trenutak sinoć.  Emocije, kao i uvek, nisam uspela da sakrijem i nadam se da mi ne zamerate. Žao mi je zbog svih, koji su bili sprečeni da dođu. Nadam se da vam je bilo lepo, hvala još jednom - napisala je Teodora Džehverović putem svog Instagrama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading