ŠOK LICE HUREM NA KANSKOM FESTIVALU: Slike izbliza pokazuju koliko se promenila, mnoge zaintirigiralo kako je OVO postigla (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska glumica je vidno smršala, a svojim stajlingom prisutne je očarala.

ŠOK LICE HUREM NA KANSKOM FESTIVALU: Slike izbliza pokazuju koliko se promenila, mnoge zaintirigiralo kako je OVO postigla (FOTO)

Foto: Credit: SPMY / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Hurem

Pre dve noći počeo je Kanski festival, a trajaće sve do subote 25. maja. Mnoge glumice, influnserke, manekenke okupirale su pažnju javnosti svojim stajlinzma, a drugog dana Kanskog festivala sve je očarala i turska glumica. U pitanju je Merjem Uzerli inače popularna i po svojoj ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni" koja se s vremena na vreme emituje u Srbiji na određenim kanalima. Ona je poslednjih godina na meti kritika zbog plastičnih operacija kojima se navodno podvrgla. Mnogi tvrde da je od pomenute serije pa sve do danas, drastično promenila fizički izgled. Takođe, primetno je da je glumica mnogo smršala, ali i dalje izgleda prelepo.

Foto: Credit: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Ovako je Merjem Uzerli izgledala na Kanskom festivalu

Takođe, njeno pojavljivanje na Kanskom fesitivalu mnoge je očaralo i oduševilo. Ona se pojavila u haljini koja ostavlja bez teksta. Neobičnog materijala i različitih boja, a najviše dominiraju nijanse plave. Ivice haljine su urađene u zlatnoj boji što daje dozu prefinjenosti celom stajlingu. Ona izgleda kao da je upravo izašla iz bajke. Takođe, deluje kao da nije previše našminkana, što je dodatno iskazalo njenu prirodnu lepotu.

Foto: Credit: Stefanos Kyriazis / LiveMedia / imago stock&people / Profimedia

Merjem Uzerli na Kanskom festivalu

Inače, ona će u avgustu napuniti 41. godinu. I dalje krije svoj privatan život od očiju javnosti, a mnoge zanima ko je otac njene dece. Malo ko zna da Merjem ima profil gde objavljuje fotografije koja su inače njena dela. Tu je medijima zapala za oko fotografija gde sedi u krilu muškarcu i brije ga. Ne bi rekli da nije samo model u pitanju. Nedavno, glumica je konačno podelila fotografiju sa svojom decom i predstavila ih javnosti. Starije dete, odnosno devojčica Lara dobijena je iz odnosa sa biznismenom Kanom Atešom. Dok se za drugo dete priča da je otac iz Amerike. Međutim, počelo je da se piše da je reč o turskom glumcu Čaglaru Ertugluru koji poznat kao Kerem iz serije "Ljubav na pomolu". Oni se nisu oglašavali po tom pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading