ADMIRALBET ARENA NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Može li zahuktali Metalac da pomrsi račune Radničkom?!

Autor:

Sport

09.12.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sremskoj Mitrovici duel dva tima koji se nalaze u odličnoj formi.

ADMIRALBET ARENA NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Može li zahuktali Metalac da pomrsi račune Radničkom?!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

U okviru 20. kola Prve lige Srbije ekipa Radničkog 1922 iz Sremske Mitrovice ugostiće sastav Metalca iz Gornjeg Milanovca, utakmica je na programu u nedelju, 10. decembra od 13 časova.

Republika

Nedeljni domaćin je jako loše ušao u sezonu, nakon prvih pet kola tim je osvojio samo tri boda, kasnije su rezultati bili dosta bolji, što je dovelo do trenutnog plasmana na deobu šeste pozicije u ligi. Fudbaleri Radničkog zabeležili su sedam trijumfa, isto toliko remija i pet poraza. 

Ekipa sa AdmiralBet Arene je pored aktuelnog lidera jedini tim u ligi koji i dalje ne zna za poraz pred svojim navijačima, u Sremskoj Mitrovici igrači su zabeležili četiri trijumfa i pet remija, uz gol razliku 10:4. Podigli su formu fudbaleri Radničkog, na poslednja dva ligaška meča zabeležena su dve minimalne pobede, i to je dovelo do boljeg pozicioniranja pred odlazak na zimsku pauzu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/FK Radnički Sremska Mitrovica

Najavni poster

Bivši superligaš iz Gornje Milanovca će u nedelju pokušati da nastavi svoju seriju dobrih rezultata u ligi, sledeći protivnik će mu biti sastav Radničkog. Metalac je na poslednjih šest mečeva u prvenstvu osvojio 12 bodova, i to se može okarakterisati kao solidan rezultat, imajući u vidu učinak koji je zabeležen pre toga.

Na gostovanjima Metalac je na devet mečeva osvojio isto toliko bodova, ekipa se nalazi u usponu forme, i u odličnom trenutku po mnogima stiže gostovanje na AdmiralBet Areni, sa timom koji im trenutno beži osam bodova.

Prvi ovosezonski duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina, Metalca, rezultatom 1:0.

Radnički (Sremska Mitrovica) - Metalac (Gornji Milanovac)

Nedelja, 10. novembar od 13 časova

AdmiralBet Arena u Sremskoj Mitrovici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading