SLOBODA TRAŽI IZLAZAK IZ KRIZE U SMEDEREVU: "Oklopnici" žele da jesenji deo završe trijumfom i da se održe u vrhu tabele!

Autor:

Sport

09.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi ne bi bio po volji igračima oba tima.

SLOBODA TRAŽI IZLAZAK IZ KRIZE U SMEDEREVU: "Oklopnici" žele da jesenji deo završe trijumfom i da se održe u vrhu tabele!

Foto: FK Smederevo 1924

U okviru 20. kola Prve lige Srbije, ujedno poslednjeg za ovu kalendarsku godinu, ekipa Smedereva 1924 ugostiće sastav GFK Slobode iz Užice, utakmica je zakazana za nedelju, 10. novembar od 13 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta je pre tri dana imao obaveze u okviru 1/8 finala Kupa Srbije, gostovali su "oklopnici" Radničkom iz Kragujevca, i tom prilikom su završili sa učešćem u najmasovnijem takmičenju u našoj zemlji, slavio je domaćin rezultatom 5:0. Ekipa Smedereva će sada ostati fokusirana samo na prvoligaški karavan, u kojem se trenutno nalazi na šestom mestu. 

Prošlogodišnji šampion Srpske lige Zapad igra u poslednje vreme u promenjivoj formi, što je dovelo do pada na tabeli, ali se i dalje Smederevo drži pri vrhu, i u konkurenciji je za plasman u gornji deo prvenstva. Tim igra jako tvrde utakmice, mrežu rivala su tresli u 18 navrata, dok je njihov golman savladan četiri puta manje.

Republika

Foto: Instagram.com/FK Smederevo 1924

Najavni poster

Nedeljni gost u Smederevu je prošle godine stigao do plasmana u "plej-aut", ali je tamo bez većih problema osigurao opstanak u prvoligaškom karavnu, nešto slične rezultate ekipa beleži i u aktuelnom prvenstvu, gde se trenutno nalazi na 14. poziciji sa 16 osvojenih bodova.

Sastav Slobode ne zna za trijumf na poslednjih pet ligaških duela, i u tom periodu su osvojili samo jedan bod, bilo je to na gostovanju Kolubari iz Lazarevca kada je utakmica završena bez golova.

Prvi ovosezonski duel ova dva sastava završen je remijem, rezultat je nakon 90 minuta igre bio 1:1.

Smederevo 1924 - GFK Sloboda (Užice)

Nedelja, 10. novembar od 13 časova

Stadion u Smederevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading