IZNENAĐENJE ILI NE: Teleoptiku drugi prolećni poraz naneo Brodarac koji je upisao drugi vezani trijumf od starta nastavka prvenstva!

Autor:

Sport

09.03.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uloga favorita je bila na strani domaćina, ali su gosti napravili novo iznenađenje.

IZNENAĐENJE ILI NE: Teleoptiku drugi prolećni poraz naneo Brodarac koji je upisao drugi vezani trijumf od starta nastavka prvenstva!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

U okviru 17. kola Srpske lige Beograd na Zemunelu odigran je susret između domaćeg Teleoptika i gostujućeg sastava Brodarca. Domaći sastav je u ovaj meč ušao sa treće pozicije (33 osvojena boda), dok su gosti bili na 12. mestu, sa 20 bodova manje u odnosu na rivala.

Republika

Gotovo da se svi navijači nisu smestili na svoja mesta, došlo je do promene rezultata. Oba tima su u meč ušla sa velikom željom da stignu do ranog vođstva, ali je to uspelo gostima. Nakon odlične akcije Brodarca, kapiten Luka Ilić savladao je golmana Mihajlovića, 1:0.

Rani gol otvorio je susret dodatno, ređali su se napadi na obe strane, gosti se nisu povukli, već su nastavili sa agresivnim pristupom, dok su domaći fudbaleri pokušavali da kroz pas kreiraju svoju igru i da stignu do izjednačenja. 

Sledeća promena rezultata zabeležena je na isteku 41. minuta kada je ubačenu lopti iz kornera Bešanovića na drugoj stativi u gol Teleoptika smestio Aleksandar Zečević, 2:0 na poluvremenu za goste.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

Odlična partija Brodarca

Već na startu drugog dela, trener domaćih, Strahinja Pandurović izvršio je dve promene, što je dovelo do promene taktike i velike ofanzive na gol Brodarca. U uvodnih 20-tak minuta nastavka fudbaleri Teleoptika su atakovali ka golu golu rivala, ali nisu uspevali da upute kvalitetan završni udarac.

Oko 70. minuta izvršene su nove promene na obe strane, i tu se ispostavilo da je trner gostiju, Kurtović "bolje prošao". Brz kontranapad Brodarca, Lakićević je poslao loptu pred gol Mihajlovića, tamo se najbolje snašao rezervista Stefan Dacić, koji je samo par trenutaka nakon ulaska u igru, gotovo rešio pitanje pobednika na meču, 3:0 za goste.

"Pali" su domaći u tim trenucima, do poslednjeg sudijskog zvižduka nisu uspeli da povežu svoju igru na pravi način, međutim na isteku 86. minuta Marko Lekić uspeo je da postigne gol za Teleoptik, za ispostaviće se konačnih 3:1 u korist Brodarca. 

Teleoptik - Brodarac 1:3 (0:2)

Teleoptik: Mihajlović, Đorđević (od 46' Trivić), Stanković (od 80' Čermelj), Radojević, Borović, Ćalić (od 46' Petrović), Lekić, Knežević, Petrović (od 74' Isailović), Cvetojević, Miladinović (od 62' Petrušić)

Brodarac: Lazarević, Ćorović (od 55' Lekić), Zečević (od 80' Bogdanović), Pavlović, Ilić, Vranješ (od 80' Bojović), Lakčević, Bašanović, Savić, Vučetić, Mitrović (od 71' Dacić) 

Ovim trijumfom ekipa Brodarca je napravila dodatni napredak na tabeli, dok su domaći fudbaleri sve dalje od borbe za lidersku poziciju. U sledećem kolu današnji gost dočekuje GSP Polet Dorćol, dok Teleoptik ide na noge Radu na Banjici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading