"SEDMICA" ORLOVA NA GOSTOVANJU: Proleće odlično "miriše" u Jasenovu - Mićunovićeva partija karijere!

Autor:

Sport

09.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Jasenova "beži" od zone ispadanja.

"SEDMICA" ORLOVA NA GOSTOVANJU: Proleće odlično "miriše" u Jasenovu - Mićunovićeva partija karijere!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Sedamnaesto kolo Zone Zapad otvoreno je danas kada je na programu bilo čak šest duela, jedan od njih igran je u Rekovcu gde je sastav Levača ugostio Orlove iz Jasenova. Domaći su u ovaj susret ušli sa poslednjeg mesta na tabeli, dok su gosti bili na 11. poziciji.

Republika

Od samog starta gosti su "ukrali" loptu rivalu, i već nakon pet minuta igre stigli su do vođstva, Milo Mićunović doveo je Orlove u vođstvo od 1:0. Samo sedam minuta kasnije isti fudbaler je po drugi put na utakmici savladao golmana domaćih, Jevtića, 2:0 za sastav iz Jasenova.

Pokušali su domaći da izađu visoko, da pritisnu rivala i da postignu prvi gol na meču, međutim to im se obilo o glavu. Nakon pola sata igre prednost Orlova preko Matije Pavlovića uvećana je na 3:0. Par minuta kasnije Mićunovićev het-trik, 4:0.

Pred odlazak na odmor Pavlović svojim drugim golom na meču postavlja rezultat prvog poluvremena na 5:0 u korist Orlova, i tada je u velikoj meri rešeno pitanje pobednka ovog susreta. Domaći su tokom prvih 45 minuta imali par poluprilika, ali nisu uspevali da upute kvalitetan udarac ka golu Dragutinovića.

U drugom poluvremenu trener gostiju izvršio je svih pet izmena, dok je isto "ispratio" i trener Levača, ali je on imao samo dve dostupne. Bolje i organizovanije odigrali su fudbaleri domaćina tokom drugih 45 minuta, ali nisu uspeli da postignu gol.

Mićunović je sa još dva pogotka postavio konačnih 7:0, dok je on čak pet puta upisao svoje prezime na listu strelaca. 

Levač (Rekovac) - Orlovi (Jasenovo) 0:7 (0:5)

Levač: A. Jevtić, Pe. Jovanović (od 46' Krstić), Milenković, Obradović, Radojević, Jeremić, S. Jevtić, Đorđević, Milojević, Rajić (od 57' Milićević), Pa. Jovanović

Orlovi: Dragutinović (od 46' Kodić), Vojinović, Živić, Gojković (od 53' Egerić), Popović (od 46' Goljović), Mićunović, Mihajlović, Cvetković, Lazić (od 46' Đurić), Vukajlović, Pavlović (od 54' Maletić) 

Ovim trijumfom Orlovi su napredovali na tabeli, i sada se nalaze na osmom mestu na tabeli, dok su gosti ostali na poslednjoj poziciji, i sada je "sigurna zona" udaljena još više. U sledećem kolu Levač gostuje Vinogradaru iz Zleginja, dok tim iz Jasenova dočekuje Blagotin.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading