KRSTIĆ "SPUŠTA RAMPU" ZA POJAČANJA: Vreme je za takmičarske mečeve - danas ekipu očekuje gostovanje u Bukoviku!

Autor:

Sport

10.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija "ekspresni povratak u zonu" startuje za OFK Aranđelovac.

KRSTIĆ "SPUŠTA RAMPU" ZA POJAČANJA: Vreme je za takmičarske mečeve - danas ekipu očekuje gostovanje u Bukoviku!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Prolećni deo šampionata Šumadijske okružne lige startovao je juče, danas su na programu još sedam duela, a jedan od njih igra se u Bukoviku gde će ekipa Mladog rudara ugostiti prošlogodišnjeg zonaša, sastav OFK Aranđelovca.

Republika

Uprava OFK Aranđelovca je protekle zime za vreme transfer perioda radila bez odmora, što se može videti i po novajlijama koje su pristigle, ali i po kontrolnim utakmicama koje su bile dosta "jake". Svi fudbaleri koji su stigli su "prošli filter" čelnih ljudi i trenera, i već tokom pripremnog perioda su pokazali da će biti "pojačanja" u pravom smislu te reči.

Klub se pohvalio da je uspeo da angažuje pre par dana i "slobodnog igrača", Bojana Krstića koji spada u grupu povratnika u klub. Reč je o fudbaleru koji je rođen 1992. godine, koji će biti osmi novajlija za nastavak sezone. U dosadašnjoj karijeri Krstić je nastupao za OFK Aranđelovac i Trešnjevicu, koja je odustala od daljeg takmičenja, pa je Bojan bio slobodan u izboru nove sredine. 

Bojan je levonogi fudbaler koji dosta pomaže ekipi svojim prodorima i centaršutevima, borben i požrtvovan igrač koji dobro poznaje klub i koji će za njega dati poslednji atom snage, kako bi se ostvario cilj a to je plasman u viši rang takmičenja.

Sutrašnji duel sa ekipom Mladog rudara, koja se nalazi na 14. poziciji na tabeli, sa isto toliko osvojenih bodova, će biti odlična prilika za trenera da vidi "prelaz" sa prijateljskih na takmičarske utakmice.

Tim iz Bukovika se već tri godine takmiči u okružnom stepenu takmičenja, uglavnom je klub solidnim rezultatima uspevao da stigne do mesta koje potvrđuje članstvo i za sledeću takmičarsku godinu.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom OFK Aranđelovca rezultatom 2:1.

Mladi rudar (Bukovik) - OFK Aranđelovac 1979

Nedelja, 10. mart od 15 časova

Teren u Bukoviku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading