LAZAREVČANI PRUŽILI ODLIČNU PARTIJU: Kolubara nosi ceo plen sa Novog Beograda!

Autor:

Sport

24.02.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši superligaš pokazao da ne odustaje od plasmana u sam vrh tabele.

LAZAREVČANI PRUŽILI ODLIČNU PARTIJU: Kolubara nosi ceo plen sa Novog Beograda!

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Nastavljena je Prva liga Srbije današnjim mečevima u terminu od 13 časova, jedan od duela igran je između domaćeg Radničkog sa Novog Beograda i Kolubare iz Lazarevca. Domaći su u meč ušli sa deobe poslednje pozicije na tabeli, dok su gosti bili na desetom mestu.

Republika

Utakmica na stadionu Bežanije odigrana je pred oko 250 gledalaca koji su imali šta da vide. Odlična igra sa obe strane, i već nakon devet minuta igre došlo je do promene rezultata. Sa ivice kaznenog prostora Mile Savković savladao je odličnim udarcem golmana Maslarevića, 1:0 za Kolubaru.

Uzvratili su domaći ubrzo, ali je golman Stanivuković bio na visini zadatka. Gosti su opet zapretili, i uspeli su da dupliraju svoju prednost. Nakon kornera loptu u mrežu Radničkog smestio je Nikola Futrula, 2:0 već nakon 15 minuta igre. 

Trgli su se gosti nakon dva gola zaostatka, zaigrali su dosta bolje na polovini rivala i u dva navrata su mogli da prepolove prednost Kolubare, međutim nisu se fudbaleri Radničkog najbolje snašli u završnici akcija. Gosti su stali malo na loptu, vrebali su svoju priliku iz kontranapada, ali do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo. 

Republika

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Odlična partija gostiju

Dve izmene su izvršene u domaćem sastavu na startu drugog poluvremena, pokušali su domaći da zaigraju nešto drugačije, međutim nakon desetak minute igre, lopta je opet završila u njihovoj mreži. Mladi Vukašin Braunović u 54. minutu pogodio je za 3:0 u korist Kolubare. 

Kako je vreme odmicalo gosti su "odrađivali posao", dok su domaći pokušavali da postignu barem jedan gol i da unesu određenu neizvenost u nastavak meča, međutim to im nije pošlo za nogom.

Mogli su gosti u par navrata do novog gola, međutim za to se čekalo sve do 89. minuta kada je rezervista Krsta Đorđević postavio konačnih 4:0. 

Radnički (Novi Beograd) - Kolubara (Lazarevac) 0:4 (0:2)

Radnički: Maslarević, Nedeljković, Matejević, Nuredini (od 68' Brašić), Škorić, Pešić (od 53' Ćurčić), Lazić (od 63' Stojanović), Lukić (od 46' Kenedi), Đokić, Đurić, Koca (od 46' Mani Banga)

Kolubara: Stanivuković, Vasiljević (od 82' Marinković), Matsui, Savković (od 68' Cvetićanin), Furtula (od 62' Đorđević), Kočović, Braunović (od 82' Kiković), Jovanović (od 62' Filipović), Nikolić, Jevremović, Radosavljević 

Odlično su otvorili nastavak sezone gosti iz Lazarevca, i u zavisnosti od ostalih rezultata u ovom kolu, sigurno je da će napraviti određeni napredak na tabeli, dok će domaći ovog proleća pokušati da "pobegnu" iz opasne zone.

U sledećem kolu u Lazarevac gostuje Dubočica iz Leskovca, dok Radnički ide na noge imenjaku iz Sremske Mitrovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading