DERBI DONJEG DOMA: Sastav Gorobilja dočekuje tim iz Kalenića na prolećnoj premijeri!

Autor:

Sport

24.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitan duel za oba tima.

DERBI DONJEG DOMA: Sastav Gorobilja dočekuje tim iz Kalenića na prolećnoj premijeri!

Foto: FK Gorobilje

Predstojećeg vikenda nastavlja se sezona Zlatiborske okružne lige, na programu su utakmice odloženog pretposlednjeg kola prolećnog dela prvenstva. U nedelju sastav Gorobilja će odmeriti snage sa ekipom Jedinstva iz Kalenića.

Republika

Domaćin predstojećeg meča nakon dugog niza godina u nižem rangu, prošle sezone se vratio u okružni stepen takmičenja, gde je osvojio visoko osmo mesto, ali se nakon prvog dela aktuelnog prvenstva nalazi u borbi za opstanak. Sastav Gorobilja trenutno se nalazi na deobi 14. pozicije sa samo osam osvojenih bodova, četiri manje ima fenjeraš na tabeli.

Igrački kadar je ostao na okupu, dok su dres Gorobilja zadužila i četiri odlična zimska pojačanja. Tokom pauze treniralo se u hali, dok se u poslednjih mesec dana radilo na fizičkoj spremi na travi, ali su odigrana i dva kontrolna meča. 

U nedelju će rival Gorobilju biti konkurent u borbi za opstanak, tim iz Kalenića koji se nalazi na 13. poziciji sa samo jednim bodom više u odnosu na predstojećeg protivnika. Redovni učesnik trenutnog ranga je protekle jeseni beležio nešto slabije rezultate što je dovelo do plasman u samo začelje tabele.

Republika

Foto: Printscreen

Gosti će "juriti brejk" 

Uprava tima iz Kalenića "nije spavala" ove zime, igrački kadar je osvežen proverenim igračima, koji su već u uvodnim pripremnim utakmicama pokazali da će biti velika pojačanja za nastavak sezone.

Osnovni cilj za oba tima je da se u duelima sa ekipama iz donjeg dela tabele osvajaju bodovi, možda je blaga prednost za nedeljni meč na strani Gorobilja, jer igraju pred svojim navijačima, međutim sastav Jedinstva će sigurno biti silno motivisan.

Gorobilje - Jedinstvo (Kalenić)

Nedelja, 25. februar od 13 časova

Teren Gorobilja

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading