SUSRET SPORTSKIH PRIJATELJA U RAKINCU: Omladinac dočekuje tim iz Saranova!

Autor:

Sport

24.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imajući u vidu da se nastavak prvenstva bliži, očekuje se jako dobar meč.

SUSRET SPORTSKIH PRIJATELJA U RAKINCU: Omladinac dočekuje tim iz Saranova!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Ulazi se polako u završnu fazu priprema za nastavak sezone, veliki broj ekipa u završnici traži "jake provere", kako bi videli "gde se nalaze". Predstojećeg vikenda u Rakincu domaći Omladinac ugostiće ekipu Grizli iz Saranova

Republika

Domaćin nedeljnog susreta nakon šest godina izborio se za povratak u Podunvasku okružnu ligu, međutim nakon jesenjeg dela sezone jedan je od glavnih kandidata za selidbu u niži rang. Sigurna zona je od sastava Omladinca trenutno udaljena deset bodova, i sigurno je da niko u Rakincu neće odustati bez borbe. 

Sastav Omladinca je u dosadašnjem pripremnom periodu odigrao tri susreta, protekle nedelje je remizirao sa ekipom Bresje Superior (1:1), pa je sada na učinku 1-1-1. Prvenstvo za njih počinje za dve nedelje, pa što znači da polako tim mora da podiže radnu temperaturu, i da hvata takmičarski ritam. 

Što se tiče gostiju u nedelju, ekipa koja je osnovana 2022. godine u prvoj sezoni je već izborila plasman u viši rang, a na dobrom putu je da to ponovi i u aktuelnom šampionatu. Zimsku pauzu u okviru Šumadijse lige Jug ekipa Grizli provodi na liderskoj poziciji. 

Odličnu polusezonu ima za sebe sastav iz Saranova, zabeležena su devet trijumfa i dva remija, što je bilo dovoljno za prednost od tri boda u odnosu na prvog pratioca. Očekuje ih jako zanimljiv nastavak prvenstva, imajući u vidu da i drugoplasirana Sloga iz Zabojnice ima visoke ambicije, pa će se upravo između ova dva kluba voditi "glavna reč" povodom šampionskoh pehara. 

Omladinac (Rakinac) - Grizli (Saranovo)

Nedelja, 25. februar od 14 časova

Teren u Rakincu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading