OČEKUJE SE USPEŠNIJE PROLEĆE: Sastav Mladosti nije imao sreće tokom prvog dela sezone!

Autor:

Sport

24.02.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je odradila dobar posao tokom transfer perioda.

OČEKUJE SE USPEŠNIJE PROLEĆE: Sastav Mladosti nije imao sreće tokom prvog dela sezone!

Foto: FK Mladost Guberevac

Dugogodišnji učesnik Opštinske lige Sopot iz Guberevca tokom jesenjeg dela prvenstva pružio je partije ispod očekivanja, imajući u vidu da je tim kvalitetan.

Republika

Sastav Mladosti zimsku pauzu provodi na osmoj poziciji sa 11 osvojenih bodova, uložen je veliki trud tokom jesenjeg dela, ali jednostavno po mnogima igrači nisu imali sreće na terenu. Zabeležen je učinak od tri trijumfa, dva remija i pet poraza.

Uprava kluba ove zime ojačala je igrački kadar na određenim pozicijama, protekle nedelje počeli su i treninzi. Što se tiče odlazaka, kostur tima je ostao isti, što je jako bitno, imajući u vidu da rezultati nisu bili sjajni, ali da svi znaju da mogu dosta bolje.

Čelni ljudi kluba odlučili su da u nastavku sezone aktuelnom treneru Draganu Nikoliću priključe Irfana Mustafu, i svi se nadaju da će ova kombinacija biti dobitna za buduće izazove. Što se tiče pojačanja u igračkom kadru, redom su dres Mladosti zaduživali Radovan Nikolić (Rožanci), Aleksandar Kovačević (Guncate), Strahinja Paunović (Ostružnica), u tim se vratio posle kraće pauze Miroslav Ilić, a tu je i mladi igrač iz škole fudbala, Miloš Pavlović. 

Predsednik kluba, Stevica Tomić je za naš portal povodom "zimskih poslova" izjavio:

- Nismo imali protekle jeseni sreće, mislim da smo zaslužili dosta više bodova, ali šta je, tu je.. Imamo ogroman potencijal, veliko drugarstvo krasi ovaj tim i sa par novih-starih pojačanja želimo da na proleće dokažemo sebi da možemo. Uz par prijateljskih susreta planiramo da stvorimo što bolju hemiju i uigranost, fali nam dosta toga na polju infrastrukture, ali se nadamo da će i na tom polju biti novina u predstojećem periodu. 

Što se tiče pripremnog perioda, već sutra ekipu očekuje utakmica sa Rekreativom iz Obrenovca, zatim nedelju dana kasnije će rival biti Ranilović, Boždarevac (10.03), dok je start prvenstva zakazan za 17. mart. Na prolećnoj premijeri sastav Mladosti gostuje poslednjeplasiranom Stojniku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading